avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recenzor - vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recenzor - vechime in munca

constituie vechime in munca perioada lucrata de 15 zile calendaristice, in anul 2011, ca recenzor se ia in calcul la stabilirea vechimii in munca ?
Institutia Prefectului a incheiat cu recenzorul un contract de prestari servicii, platitorul retinand si achitand toate contributiile aferente sumei de 750 lei respectiv, impozit 16% în cuantum de 120 lei, contributia individuala de asigurari sociale 10,5% în cuantum de 79 lei si contributia individuala de asigurari pentru somaj 0,5% în cuantum de 4 lei ),
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: muraruelena , utilizator 19:51, 15 Octombrie 2012
Nu aveti cum sa transformati acea perioada in vechime in munca .. pentru perioada respectiva trebuia sa se incheie c.i.m. si nu contract de prestari servicii .. declaratia 205 nu are nicio legatura cu declaratia despre care va spus Casa de Pensii.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzor sau somer? dreptaciul dreptaciul In cazul in care un somer este acceptat sa fie recenzor pt recensamantul de anul acesta,conform celor scrise in presa se vor lucra 12 zile ,cca 12 ore/zi pt ... (vezi toată discuția)
recensamantul populatiei 2011 daniela ilie daniela ilie Caror contrbutii sunt supuse conentiile civile de prestari servicii, conform Codului fisca (Lg. 571/2003), si in ce categorie de activitati este inclusa ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011 - furt la statul de plata? sergiu_vlad87 sergiu_vlad87 Buna ziua. Hai sa va arat cum se calculeaza plata recensamantului (prefecturile afirma ca precizarile le-au primit de la M.A.I.): - ca simplu recenzor, ... (vezi toată discuția)