avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mansardarea blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mansardarea blocului

Imi spuneti va rog care este legea sau articolul de lege care cere ca pentru mansardarea blocului trebuie sa fie de acord toti locatarii ?
Cel mai recent răspuns: tiberiu8mai , utilizator 17:59, 8 Octombrie 2012
Deocamdata adunam semnaturile pentru acordul mansardarii blocului care trebuie sa fie a tuturor locatarilor. Asta e clar,in procent de 100/100. Nici o firma care se ocupa de asa ceva nu ne baga in seama daca nu avem acceptul unanim al proprietarilor asociatiei. Apoi pe baza acestui acord alegem din mai multe firme una,care convine noua ,in special ne intereseaza materialele care le va folosi la constructia mansardei ,dupa care incep tot felul de formalitati pe la notari si la toate institutiile care au in vedere aceste lucrari. Nu e simplu,e o lucrare de durata.Ne ajuta vecini de la blocurile din apropiere care cunosc deja aceste miscari si cautam sa profitam de experienta lor.De fapt tot firma constructoare se ocupa de formele scriptice legale,noi dandu-le actele ce ni le cer ei. Doar legalizarea lucrarii poate dura 6 luni de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate mansarda legal doar o scara a unui bloc ovidiugrig ovidiugrig Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari. Geometric vorbind cele 2 scari sunt 2 paralelipipede tangente pe o singura fata si decalate cu cativa metri unul fata de ... (vezi toată discuția)
Mansardare ilegala onutzzzam onutzzzam Unde si cum pot afla daca vecinul de la patru are toate(si care sun acestea)autorizatiile privind mansarda ?trebuie acordul tuturor proprietarilor pentru ... (vezi toată discuția)
Acoperisul unui bloc -raspundere comuna? noumembru noumembru buna dimineata, am si eu o intrebare: in cazul unui bloc pe care s-a efectuat mansardare (iar in podul mansardelor au acces doar locuitorii acestora), mai ... (vezi toată discuția)