Justitiarul711 a scris:
Acuma, nu va suparati dar dvs. v-ati incurcat, tot dvs. trebuie sa va descurcati, singurica. Mai intai informatia este corecta in sensul ca trebuie sa solicitati rectificarea actului de casatorie din Italia in sensul ca la rubrica numele dvs, de familie sa va treaca Panait. ...asa ca nu mai continuati cu minciuna si mergeti in Italia. Prin avocat e mult mai costisitor. Ma rog, daca dispuneti de bani e cu totul altceva. Succes!
Imi puneti multe intrebari pentru care, desigur ca am un raspuns. Nu am facut niciodata ilegalitati, dar lucrurile au decurs astfel incat am ajuns aici. Nicidecum nu ma intorc in Italia, mai ales ca nu dispun de bani si .... motivul mai important, copilasul meu este inca foarte mic ca sa-l las la cineva, iar eu sa plec pentru rezolvarea acestei probleme.
Iar in Italia, sa stiti ca lucrurile nu se rezolva atat de usor, poate chiar mai greu decat in Romania noastra.
Ares, multumesc mult pentru sfat. Este ultima varianta pe care o incerc, imi doresc sa fie cu succes. Nu am putut merge pana acum, copilul imi este racit.
Da, cu siguranta va tin la curent cu tot ceea ce fac.
In cazul in care nu rezolv nimic, atunci ma voi adresa judecatoriei si cer sa mi se inregistreze nasterea copilul, ca sa pot sa il inregistrez la un medic, sa poata beneficia de alocatie.....sa existe si el oficial pe lumea asta.