Domnul meu, stiu ca oricine ar trebui sa respecte legea mai intai, nu merge cu intrebari de genul "De ce (pentru ce) va trebuia chitanta sau bonul". Cine a deschis postarea avea si un motiv serios sa scrie aici.
Oricum e pretul cerut cu mult mai mare decat se stie pe piata (5-6 lei noi pentru un interfon destul de uzual), si ar trebui sa justifice acel Administrator acea suma ceruta, cred ca umflata, din ceea ce am citit.
aliliteanu a scris:
Este o cartela normala, ea nu costa mai mult de 6 lei sau 10 lei cel mult, oricum am gasit sa-mi fac copie cu 10 lei, mai ieftin decat mi-a cerut ea si mi-au dat si bon :D.
Nu e normal sa luati apararea hotilor, mai ales ca oriunde mergem dam peste asa ceva, mai ales la piata (cantar masluit). Ar trebui sa se ceara chitanta, bon fiscal la orice produs, pentru ca din cauza asta am ajuns unde suntem acum, ca tara.
Eu, cel putin, cu toate ca n-am venit propriu de cativa ani, sunt taxat peste tot sau mi se cer aceleasi preturi ca si unul care are un venit, sa zic, de 10.000 lei.