avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie administratorei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie administratorei

As dori sa stiu undei ii pot face o reclamatie administratorei blocului, deoarece am cerut o cartela magnetica pentru a intra in bloc, in valoare de 16 lei, iar ea nu a vrut sa-mi dea chitanta pentru acea suma, spunandu-mi ca nimeni nu i-a mai cerut asa ceva pana acum. Va rog spuneti-mi ce sa fac!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ceau , utilizator 23:28, 11 Octombrie 2012
Raspunsul e clar, aici:
aliliteanu a scris:

Este o cartela normala, ea nu costa mai mult de 6 lei sau 10 lei cel mult, oricum am gasit sa-mi fac copie cu 10 lei, mai ieftin decat mi-a cerut ea si mi-au dat si bon :D.

Nu inteleg ce discutii mai trebuie, pretul e altul fata de ce a cerut Administratorul. Eu stiu chiar un pret de 5-6 lei maxim.
Daca ii dadea chitanta, era totul clar, fara discutii. Asa, pare dubios.
Oricum, eu am scris mai ales pentru a fi mai hotarati cand e vorba de banii nostri, care si-asa nu prea ii avem.
Eu sunt curios: daca nu v-a convenit cat v-a cerut pe ea de ce a-ti cumparat-o? Aviz amataorilor de a face bine proprietarilor. Daca vor cartele sa marga la orice centru sa isi faca.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
ceau, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata interfon dddgab dddgab In blocul nostru firma de service interfon a facut oferta pentru un pret fix pe apartament (3 lei/ap). In contract este trecuta suma totala adica 288 lei (pt ... (vezi toată discuția)
Locuirea in comun dumimihai dumimihai buna seara! desi suntem in perioada in care copiii aproape se nasc cu cunostinte de calculator; spre rusinea mea eu sunt novice,asa ca va rog sa scuzati ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari poate face incasari de numerar fara sa taie chitanta, daca este angajat casier? abeonaaudit abeonaaudit Presedintele a incasat c/val cartele acces (interfon) pe baza de tabel, fara sa taie chitante de incasare a banilor. Avea acest drept? Avem angajat casier. ... (vezi toată discuția)