robu danut a scris:
Infractiunea s-a comis in anul 1999.Desi eu am fost complice la acesta fapta procurorii au contopit mai multe fapte in acelasi dosar(nu stiu de ce) si fiecare dintre acestia au fost condamnati printre care cel in cauza cu mine a executat deja.In 2006 mi s-a comunicat 3 ani inchisoare am contactat cu un avocat si am facut recurs care a fost respins ca nefondat in 2008. Dupa care am intrebat avocatul de cand se poate calcula prescriptia la care mi-a raspuns dupa o zi ca din mai 2008.Ar trebui sa verific din nou?
La ce va referiti cand spuneti ca procurorii au ''contopit'' mai multe fapte in acelasi dosar? Care fapte? Ale cui?
Ati savarsit mai multe infractiuni care erau in concurs....si vi s-a aplicat o singura pedeapsa - cea mai grea cu executare in regim de detentie....?
Este foarte greu sa vi se dea un raspuns cat mai aproape de realitate pe informatii generale. Ca sa aveti un raspuns adecvat trebuie ca un avocat sa studieze dosarul.....si sa va informeze in concret cu privire la sansele reale in cazul dvs!