buna ziua.am luat o teapa pe net.sa intamplat asa:
am avut la vanzare un produs de 3000 lei.am cazut de acord cu o persoana sa ii trimit produsul gratuit,urmand ca el saimi puna banii in cont daca ii place.
mi-a trimis copie de pe buletinu.scanat.
am avut incredre vazand buletinu.
a ridicat marfa,a stins telefonu,si nu am mai dat de el.m-am deplasat la dresa,care nici nu exista.buletinul era contrafacut.
am vorbit cu el penet inaite de toate. se poate afla acuma de unde sa conectat si sa dam de el cu politia.sau numai daca mai vorbesc cu el.nu se poate afla retroactiv de date despre el? multumesc
ca sa fiu mai clar e vorba de o bicicleta de munte.de performanta.as vrea sa aflepolitia orasul din care sa conectat,si restul as face eu.e unica in romania.oare se poate afla orasul?
cum ați expediat coletul ? prin cine ?
pe ce adresă ?
cum a putut fi ridicat ? pe ce bază ? ce scrie pe documentul de expediere-primire ?
din toate acestea se poate găsi o soluție.Acel ”polițist” NU avea chef de muncă dacă trebuia să rezolve domnia sa, plângerea dvs. ori habar nu avea de realitate: câștiga și el liniștit un bănuț de la stat.Numai cine NU vrea, NU poate face nimic, nu știe nimic etc etc Instituțiile statului de drept abilitate sunt obligate și pot să facă tot posibilul de ajutorare a cetățeanului.Insistați în scris la parchet, indiferent de rezultat.SRI, știe și poate multe.Avem în România la ora actuală o tehnologie în domeniu destul de sofisticată și plătită cu bani grei din sudoarea cetățenilor contribuabili.
Se poate afla cu ajutorul expertilor IT din DGP. printr-o expertiza informatica dar si dupa alte informatii,fiind o bicicleta se poate vedea pe camerele de la posta si nu numai ,cine a ridicat-o, cine a prezentat CI pentru a o ridica, etc.
Depuneti plangere la Parchetul teritorial cu nr. de inregistrare.
Buna ziua
ContSters144818
Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)