avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou 2013
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou 2013

Buna ziua,
O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din concurenti?!
Avantaje EI: mai ne iau vreo patruzeci de miliarde de lei vechi. Avantaje NOI: nu intrerupem invatatul (si sperantele).
Haideti sa initiem un nou topic: examen admitere barou (iarna) 2013.
Multumiri.
da, mi-am facut cont ca sa pot lasa un mesaj la subiectul admitere barou 2013. avocat.net are spete si probleme reale, este un loc unde poti primi sfaturi de la avocati si alti experti, si nu am indemnat la parasirea site-lui! eu am spus ca pe tactic-girl.ro se studiaza online pentru promovarea examenului de primire in profesia de avocat. si nu ROG pe nimeni sa se alature ca sa fac eu un ban. cine vrea sa vina vine, cine nu, nu. Este o initiativa in sprijinul celor care au nevoie sa discute despre tematica, grile si spete, pe baza tematicii date de UNBR in ultimii doi ani la examene. Asta pentru ca eu cred ca este mult mai usor sa inveti in grup, decat singur. si cred ca avocatnet.ro a inteles ca este o chestie utila, iar daca nu imi poate sterge mesajele. atat e de simplu..
exact cum aici in subiect se anunta ca a aparut nustiuce carte, cu sinteze din care poti studia, asa am anuntat si eu ca a aparut un loc unde poti studia impreuna cu altii, interactiv adica.
Tot nu inteleg ce posibilitati tehnice de interactiune intre useri are in plus siteul tau fatza de avocatnet.ro.
Pe siteul asta se invata interactiv de ani de zile (fie in sectiunea asta fie in cea pt magistratura) si nimeni nu s-a plans in privinta asta. Unii posteaza spete sau pun intrebari atunci cand au nelamuriri, altii le dau raspunsuri. Se poate mai interactiv de atat? Gazduieste siteul tau o platforma online care sa ofere posibilitatea de muticonferinta sau ceva asemanator?
Hai sa vb despre lucruri concrete legate de cum, ce si din ce se invata!
Este cineva care a dat examen pentru primire in barou si examen de admitere la INM ?
Daca DA...care este mai greu ? sau mai usor? :D Ma intereseaza ca sa stiu daca merita sa dau examenul de primire in barou, pentru ca am incercat la INM si nu am facut mai mult de 50 de puncte. :(
LuchianSeb - Dar... Nu inteleg tu nu ti-ai definit o prioritate. Ceva ce-ti doresti, sau ti-ai propus sa devii? E diferenta intre cele doua. Nu poti alege asa.. "la care intru, intru". Cum sa spui "daca se merita sa dau examenul de primire in barou" adica ce crezi, ca nu o sa fii acceptat!? Sa-ti spun ceva: Si eu am dat examenul de primire in barou, si nu am luat. Am adunat doar 4,5. Asta nu inseamna ca la INM as fi luat mai putin, ci ca nu am invatat cat trebuia, cand trebuia pentru ceva ce-mi doream. Ai destul timp, daca te hotarasti, sa faci ce vrei! stabileste-ti prioritatile si pune mana pe carte.

Eu am mai citit de aici despre actul juridic civil si altele din Noul Cod Civil. Poate va este de folos: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2013
salabin, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)