avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Radet Constanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Radet Constanta

Buna ziua
Locuiesc la bloc si anul acesta am vrut sa ma bransez la Congaz, dar Radet Constanta nu doreste sa-mi elibereze avizul favorabil de bransare.
Mentionez ca la data initiala toate datoriile catre radet erau achitate la zi, avizul de urbanism pentru persoana fizica fusese eliberat.
Actualmente cei de la radet imi cer avizul de urbanism pe asociatie si nu inteleg in ce temei legal eu persoana fizica trebuie sa cer acest lucru.Sunt singura persoana care se va bransa la Congaz.
In ce temei legal imi poate refuza acceptul de bransare la Congaz?
Cel mai recent răspuns: Sorinv62 , utilizator 10:15, 15 Octombrie 2012
@shanty,
La dosar au fost depuse dovezile de plata la termen a facturilor. Mai mult de atat....:-/
Eu nu am cerut debransare de la Radet, asta este problema, eu am cerut aviz de racordare la Congaz. Sunt ( sper sa fiu ... ) sigurul investitor/viitor utilizator al acestei bransari.

"Verificati daca autoritatea locala nu a emis HCL prin care sa se interzica admiterea cererilor de debransare a proprietarilor utilizatori din condominii de la sistemul centralizat"

Tot ce se poate in aceasta tara.
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
Adriantot, moderator
dvs., odată ce ați obținut acel AVIZ legal și mai ales înainte de 08 aug.2012, notificați Radet C-ța cu o NOTIFICARE cu SOMAȚIE, motivând Avizul obținut înainte de 08 aug.2012 (ei NU vi l-au anulat deci e valabil și perfect legal).Acordați-le un termen scurt : 10 zile de la primire (precizați concret data) și motivați iarna ce se apropie cu repeziciune etc etc faceți-le cunoscut că dacă până la data de . . . nu vă execută RACORDAREA/branșarea și nu ”debranșarea” cu observ postat mai sus (nu se aprobă debranșări la acest timp), îi veți acționa în instanță și vor fi obligați să suporte :
1) cheltuielile cu un eventual proces ;
2) îi veți obliga în instanță să vă BRANȘEZE.
Sorinv62 a scris:

@shanty,
Tot ce se poate in aceasta tara.

uitati ca noi, in Constanta, traim intr-o tara aparte.........
Da stiu, traim in tara lui Papura Voda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la congaz Geo_88 Geo_88 Bună seara.Sunt locatar al unui bloc din orasul Cta si din luna martie si până in prezent m-am luptat pentru a mă racorda la CONGAZ,în scopul de a aduce ... (vezi toată discuția)
Cereri racordare gaze si debransare radet constanta simona_12 simona_12 Buna ziua! Suntem proprietarii unui apartament situat in scara (scara C) unui bloc al carei furnizor de energie termica este RADET Constanta. Dorim sa demaram ... (vezi toată discuția)
Debransare radet constanta anul trecut in martie am cumparat ... xeni1983 xeni1983 DEBRANSARE RADET Constanta Anul trecut in martie am cumparat un apartament. Am comunicat asociatie ca doresc debransare de la RADET. Mi s-a spus ca se va ... (vezi toată discuția)