avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce ma avantajeaza sa deschid.srl,srl-d.srl neplatitor ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce ma avantajeaza sa deschid.srl,srl-d.srl neplatitor de TVA,I.I.etc??

as vrea sa stiu avantajele reale si care solutie e mai buna in a imi deschide un magazin cu articole de pescuit.( in care as vrea sa pun si cateva acvarii cu pesti exotici pentru vanzare,evident)si daca pot avea cod caen si pentru productie proprie de hrana,nada,pesti!( ma refer si la pestii exotici si la nada pentru pescuit sportiv.se pot face pe toate pe aceeasi firma?ideal ar fi sa adopt forma ce-a mai rentabila din punct de vedere fiscal. tinand cont ca sunt la inceput si vreau sa fac un imprumut la banca pentru asta.
VA MULTUMESC ANTICIPAT.!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:53, 20 Octombrie 2012
pentru comert cu amanuntul va recomand inteprindere individuala, actele primare sunt foarte multe dvs. puteti beneficia de la Somaj pe o perioada de 1 an a salariului minim daca angajati absolventi sau persoane peste 45 de ani in evidenta la somaj cu conditia sa i pastrati inca un an.
Pentru SRL-D in afara ce sunteti scutit de plata taxei din registrul comertului, mai puteti opta, daca sunteti tineri, pentru a primi zece mii de euro daca investiti inca zece mii dv. Plus imprumuturi avantajoase. Sunati la aippimm din raza domiciliul dv.! care o gasiti aici: [ link extern ] -/
Succes si spor la pescuit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen srl-d Evonem Evonem Buna . Doresc sa infiintez un SRL-D si nu stiu ce coduri CAEN ar trebui sa aleg pentru activitatea care urmeaza sa o desfasor .Avand in vedere ca la un SRL-D ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfaturi mrk21 mrk21 buna ziua,tuturor! lasand deoparte faptul ca e prima data cand cer ajutor p un forum,incerc sa fiu cat mai punctual.in esenta as vrea sa stiu,sau sa ma ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere alynam2013@yahoo.com alynam2013@yahoo.com Buna ziua! Va rog , o SC care este platitor pe venituri microintreprindere,daca face modificari in magazin si investește pentru a aranja cumva marfa, își ... (vezi toată discuția)