avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediator - vechime pentru intrare in profesie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediator - vechime pentru intrare in profesie

As dori sa stiu la ce se refera conditia de 3 ani vechime in munca pe care trebuie sa o indeplinesti pt. a junge mediator.Se refera la vechimea in specialitate,sa fi lucrat 3 ani ca,jurist,avocat,consilier juridic,etc. sau pur si simplu sa ai 3 ani vechime in munca,Acest lucru nu este reglementat de lege.
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 15:19, 19 Aprilie 2013
Va multumesc pt. lamuriri.Nu imi este rusine pt. faptul ca am fost un simplu muncitor cu studii superioare,pt. ca datorita muncii prestate am reusit sa-mi termin studiile si poate in viitorul apropiat sa profesez in meseria pe care o doresc de mult timp.
Va spun eu ca nu aveti de ce sa fiti rusinat. De exemplu, la Facultatea de Drept pe vremuri se cerea "dosar". Fie ca nu aveau dosarul "complet" fie ca nu intrau din prima la aceasta facultate unde era o concurenta acerba, trebuiau sa se angajeze in productie, caci acasa pe vremea aceea nu prea te lasa partidul sa stai. Si cu 12 clase ce puteai sa faci? In mare parte sa fi muncitor caci posturile de "contopist" erau cam rare. Asa ca foarte multi avocati care acum sunt avocati(am repetat cu intentie) au trecut putin si pe la fabrici si uzine...Si nu mi se pare nimic injositor ca sa nu mai spun ca multi dintre ei au ajuns avocati celebri !
Bafta multa in ceea ce v-ati propus!
Buna ziua!

Intrebarea mea este urmatoarea: constituie un contract de comision vechime in munca?
Vreau sa va intreb si eu unde poti urma cursurile pentru aceasta profesie?Apoi cum si cine te autorizeaza in aceasta meserie?
Contractul de comision nu constituie vechime in munca.

Alte discuții în legătură

Mediatorul si vechimea in munca calescu ana maria calescu ana maria Buna seara as avea o intrebare in legatura cu cariera de mediator. Am absolvit cursurile unei facultati dupa care am urmat cursurile de master, am terminat si ... (vezi toată discuția)
Absolvent de drept mediator siempreska siempreska Daca am absolvit facultatea de drept si fac cursul de mediator este suficient? Cum ramane cu acea conditie de vechime in munca de 3 ani? (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)