avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediator - vechime pentru intrare in profesie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediator - vechime pentru intrare in profesie

As dori sa stiu la ce se refera conditia de 3 ani vechime in munca pe care trebuie sa o indeplinesti pt. a junge mediator.Se refera la vechimea in specialitate,sa fi lucrat 3 ani ca,jurist,avocat,consilier juridic,etc. sau pur si simplu sa ai 3 ani vechime in munca,Acest lucru nu este reglementat de lege.
Cel mai recent răspuns: pacurariu maria , utilizator 15:19, 19 Aprilie 2013
pacurariu maria a scris:

Vreau sa va intreb si eu unde poti urma cursurile pentru aceasta profesie?Apoi cum si cine te autorizeaza in aceasta meserie?

Pe site-ul Consiliului de mediere veti gasi o lista cu formatorii autorizati. Alegeti unul dintre ei, in functie de propriile criterii de selectie, intrati pe site-ul acestuia si vedeti cand si unde este organizat urmatorul curs de formare initiala.

Ulterior sustinerii cursului si promovarii examenului final, veti depune spre autorizare dosarul catre Consiliul de mediere.

Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
mediator_comeaga, utilizator
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediatorul si vechimea in munca calescu ana maria calescu ana maria Buna seara as avea o intrebare in legatura cu cariera de mediator. Am absolvit cursurile unei facultati dupa care am urmat cursurile de master, am terminat si ... (vezi toată discuția)
Absolvent de drept mediator siempreska siempreska Daca am absolvit facultatea de drept si fac cursul de mediator este suficient? Cum ramane cu acea conditie de vechime in munca de 3 ani? (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)