avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... State de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

State de plata

Bunza ziua,

lucrez la o firma de 1 an de zile, cu contract de munca. In decursul acestui an cred ca am semnat o singura data statul de plata. Daca firma nu m-a platit, neexistand state de plata doveditoare, ii pot da in judecata?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 19 Octombrie 2012
Pai...nu am colegi. Sunt singura angajata, asta e problema lor. Nu sunt capabili sa tina un singur angajat care le-a facut toata treaba. Cand spun ca nu sunt capabili nu ma refer la partea financiara, ca slava Domnului mi-au trecut prin mana toate lucrarile si toate incasarile, pana la cel mai mic detaliu...Daca vedeam ca firma nu e productiva nu ma mai agitam cum ma agit acum...
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2012
branzaoana, utilizator
In speta, va trebui sa convingeti instanta ca dvs nu ati primit banii pentru acea perioada ... chiar daca angajatorul are sarcina probei mai exista si alte posibilitati de a convinge instanta referitor la plata salariilor cu intarziere - asa cum ati mentionat in postarile anterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Am lucrat la o societate comerciala iar din luna ianuarie 2013 si pana in aprilie 2013 nu am mai primit salariu. I-am cerut insistent angajatorului ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite de 3 luni - ce se poate face? PanaitMirela PanaitMirela =cum este posibil ca un angajat la aceasta ,,renumita firma de securitate,paza si protectie :frantic:,sa nu isi plateasca angajatii 3 luni?nici macar un bon de ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului la demisie, recuperare drepturi in instanta moshu82 moshu82 buna ziua am o intrebare cu privinta la neplata salariului mi-am dat demisia de la o firma de transport la care am semnat un stat de plata zicandu-mi ca imi va ... (vezi toată discuția)