avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza unui cetatean pakistanez pt romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza unui cetatean pakistanez pt romania

prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil tinand cont ca eu nu am un servici si o casa pe numele meu?este posibil?
noi vrem sa ne casatorim ,astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:33, 23 Octombrie 2012
multumesc din suflet dar nu in Afganistan ci Pakistan ,daca ase poate sti multumesc
Scuze :blush2:
Pakistan are ambasada in Romania, va fi mai usor sa obtineti de la informatii referitoare la viza:
[ link extern ]
Incercati intai sa obtineti informatii, macar generale, prin telefon.

Datorita confuziei mele, cred ca totul vi se va parea mai usor :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza pentru romania cetatean afgan SIMONA_CL SIMONA_CL Am facut o invitatie pentru un cetatean din Aganistan, dar mi s-a refuzat fara explicatii.Am citit legi, conditii de pe zeci de pagini de net, dar dincolo de ... (vezi toată discuția)
Informatii jmanu jmanu buna seara!am un amic pakistanez care doreste sa obtina acte in romania.In momentul de fata el sta in anglia fara acte legale.Care sunt procedurile pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)