avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare firma

vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o)
Ce acte tb sa intocmesc?
-
Cel mai recent răspuns: lenuivan , utilizator 15:30, 1 Noiembrie 2012
In decizia asociatului unic alaturi de detaliile cu privire la cesionarea partilor sociale sa nu uitati sa treceti si revocarea din functia de administrator a d-voastra(caci banuiesc ca sunteti nu numai asociatul unic dar si administratorul societatii) si numirea unui nou administrator, eventual si schimbarea de sediu social daca aceasta este undeva pe la d-voastra pe acasa...
deci sa inteleg ca daca merg maine la reg comertului, firma care vrea sa cumpere societatea mea nu se poate folosi de ea decat dupa 30-45 zile?
Exact, pana la ultima etapa cand asociatii noi vor fi trecuti in registrul comertului am putea zice cu alti termeni, mai pe inteles, ca nu au nici o calitate in societate
va rog daca puteti sa ma ajutati cu un model ptr cesionarea partilor sociale,(la aceasta firma eu sunt asociat unic,iar sotul este administrator) revocarea din functia de administrator si schimbarea sediului social

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asociat intr-o srl alinedelea alinedelea Exista urmatoarea situatie:se doreste iesirea din societate a asociatului unic si introducerea in societate a unui alt asociat unic. Care sunt etapele de ... (vezi toată discuția)
Cesiune cu probleme Sergiu85 Sergiu85 Am vandut o alimetara cu tot cu firma. Firma neplatitoare de TVA pe minus. Am depus actele pentru cesiune. Acuma cand au iesit actele si trebuie finalizata ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vinzare firma ContSters262343 ContSters262343 Buna Ziua, As dori sa stiu pasii stricti de urmat pentru a putea cesiona/vinde firma mea, tot ce stiu este ca se realizeaza prin registrul comertului . ... (vezi toată discuția)