avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expert in circulatie
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expert in circulatie

de ce un expert in circulatie timp de doi ani si jumatate nu a reusit sa elaboreze o expertiza pentru un dosar penal de circulatie? cum poate fi "obligat" sa elaboreze aceasta expertiza?
Cel mai recent răspuns: jaros , utilizator 17:03, 31 Octombrie 2012
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Dar totusi mai revin cu 2 intrebari: expertului i se da si un termen pana cand trebuie sa depuna expertiza? exista posibilitatea ca in momentul de fata sa ceara sotul meu plata expertizei pt. o finalizare mai rapida a cazului?.
jaros a scris:

Dar totusi mai revin cu 2 intrebari: expertului i se da si un termen pana cand trebuie sa depuna expertiza? exista posibilitatea ca in momentul de fata sa ceara sotul meu plata expertizei pt. o finalizare mai rapida a cazului?.

In ordonanta de efectuare a expertizei se stabileste si termenul pentru depunerea raportului de expertiza. In cazuri in care complexitatea lucrarii este mare termenul de de depunere a raportului se poate amana.
Sotul Dvs poate sa achite contravaloarea expertizei. Era bine daca acum 2 ani faceati acest pas. Cursul cercetarii ar fi fost mult mai avansat.
Multumesc frumos pt. raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe expertize florescu58 florescu58 Doresc sa aflu , daca taxele pentru expertize ( contabila , auto , imobiliara , valoarea unui teren ) in cazul partajului sunt fixe sau difera in functie de ... (vezi toată discuția)
Onorariu expert dosar penal neachitat Monica H. Monica H. intrebarea mea este: cum se stabileste un onorariu provizoriu pentru o expertiza contabila efectuata intr-un dosar penal (aflat in lucru la Politie) si de ... (vezi toată discuția)
Solicitare audit yram yram Care sunt pașii pentru a solicita un Audit lucrări construcții? (vezi toată discuția)