avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rog explicatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rog explicatie

Cand formulez recursul la o solutionare in care se respinge plangerea formulata de catre mine pentru anularea unui proces-verbal ce trebuie mai exact sa fac? Sa cer anularea solutionarii? Daca da in ce baza? Sa motivez de ce trebuie totusi anulat respectivul proces verbal? Mentionez ca acum am dovezile necesare pentru a dovedi ca respectivul proces verbal nu este fondat, este nul sau cum sa ii zic.
In acea formulare era admisa si lipsa calitatii procesuale pasive a paratului. Dar nu are cum sa nu aiba paratul nici o legatura cu documentul emis pentru ca dansul e primarul si era emisa de catre primarie si semnata si stampilata de primar, deci nu inteleg de ce admite lipsa calitatii procesuale pasive. Rog un raspuns...#-o
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 13:45, 29 Ianuarie 2009
De fapt am pierdut procesul pentru ca avocatul pe care l-am platit nu a depus nimic la dosar, doar amanari, nici actele date de mine, nimic. Doar a solicitat anularea procesului verbal insa nu a motivat de ce sa se anuleze procesul nimic, nimic. De aceea tot ce am trecut eu acolo este complet nou. Imi este si frica sa ma mai bazez pe cineva pe care nu il cunosc. Tocmai de aceea am incercat sa depun eu totul pentru ca este vorba de casa fratelui meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer calitate procesuala pasiva dupa pronuntarea pe fond dar inainte de recurs Ileana Schwarz Ileana Schwarz Va consult in urmatoarea problema de procedura. 1. obtin la fond hotarare favorabila 2.calea de atac este recursul 3.paratul face recurs si invoca lipsa ... (vezi toată discuția)
Unitatile administrativ teritoriale reprezentate prin primar sunt subiect activ de raspundere contraventionala? Lucia Ungur Lucia Ungur Unitatea administrativ teritoriala reprezentata prin Primar este sau nu subiect activ de raspundere contraventionala? daca am intocmit un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Recurs lilicrin lilicrin Am o intrebare pot eu sa depun singura recursul? Daca da unde trebuie sa il depun avand in vedere ca procesul a avut loc la Judecatorie? Procesul a fost pentru ... (vezi toată discuția)