avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fara bani pentru aparare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fara bani pentru aparare

Buna ziua, am si eu un mare offf, am intentat un proces si nu am bani de aparare, cum pot beneficia de un avocat din oficiu ? Am fost foarte bolnava si o vecina
mi-a spus ca pe 31.oct acum este proces in care vor doi "mafioti" de pe scara
sa pierd apart.caci ma vad singura si cu probleme, si au mai procedat asa cu 2
cupluri de batrani de pe aceeasi scara. Macar o luna sa aman - cu orice motiv,
de pregatire a actelor, de necunostiinta (eu nu am avut nici o instiintare de evocare in istanta) sa apuc sa il vand si sa plec asa cum au facut cuplurile de
batrani, caci nu am putere sa ma lupt cu nebunii - mi-au spus ca imi dau foc la
apart.si tot il iau ei caci au relatii sus si in politie, si ma fac praf...eu nu am pe
nimeni asa ca nu pot decat sa fug...Va multumesc mult de tot in mod anticipat

Cel mai recent răspuns: alycyaangel , utilizator 16:22, 31 Octombrie 2012
Sigur ca sunt oameni care nu se descurca si-aici pe avocatnet pot primi sugestii, pot fi indrumati gratuit, asa cum s-a cautat chiar prin mesajele postate mai sus.
Totusi initiatorul spune
alycyaangel a scris:
...am intentat un proces si nu am bani de aparare...

Pentru ce motiv ati intentat proces si pe cine ati chemat in judecata?
Acum puteti sa va prezentati in instanta doar cu actul de identitate in mana si nu va costa nimic sa solicitati instantei un termen pentru a va pregati actiunea, pentru a aduce dovezi, pentru angajarea unui avocat...
Puteti solicita si asiastenta gratuita iar instanta aproba daca demonstrati ca aveti venituri mici.
Totusi care este obiectul procesului, ce ati solicitat in actiunea pe care ati initiat-o?
n53 a scris:

oamenii aceștia NU știu sărmanii ce să facă, nu știu cui să depună o plângere se găsea cineva s-o ajute.Ia să-i fi plâns Primului-Ministru
Cineva în Țara Românească trebuie să ne protejeze : Statul Român.

Domnule sau doamna n53, din pacate toate pligerile se trimit spre rezolvare la "locul faptei". Ministrul trimite la primar, primarul da politistului si gata.
Mi-a zis unu din Bistra ca la ei in sat politistul hartuia pe o vaduva ca voia sex cu ea. Vaduva nu a vrut si l-a reclamat la politia judeteana. Ce credeti ca au facut? De acolo au trimis spre rezolvare politistului din sat. Adica vinovatului. El a zis: faptele nu se confirma. Asta e legea din Romania. Huliganii au libertatea de a face ce vor ei.
pt. dl Ticu,
Da, aveţi dreptate, pe lângă legi bune :
1) avem Legi parţial proaste ori, interpretate prost, ori din viclenie şi interese meschine ; legi cârmuite mafiot de către unii capi din instituţiile statului : mass-media oferă aproape zilnic exemple/ştiri;
2) avem instituţii cu nişte capete : unele capete pot fi luminate de replica cetăţeanului vătămat în drepturile şi interesele sale legitime.Abuzul este la ordinea zilei dar văduva cu hărţuiala acelui poliţist NU e singura victimă a unui reprezentant al unei instituţii a statului de drept;
3) dacă acea văduvă mergea şi mai departe şi cu probe l-ar fi pus în banca lui pe acel domn poliţist al satului în speţă şi ar fi fost măcar mutat disciplinar dacă nu altfel, la fel şi şefuleţul lui.
Mă văd nevoit să repet : bieţii oameni NU ştiu ce să facă, cui să se adreseze, nimeni nu-i ia în seamă, pe nimeni NU interesează nimic, instituţia statului e cârmuită şi de funcţionari cu alte interese nu numai de oameni corecţi, devotaţi respectării Legii, a moralei în primul rând.Poporul român era un popor vrednic, credincios în Dumnezeu şi dornic de dreptate şi a trăi în linişte cu semenii săi.
4) dacă acea văduvă strângea ceva probe, îl potolea pe poliţistul cu chef de sex.Omul acela NU avea de lucru în Unitatea de Poliţie : EU nu doresc să fac nici politică dar nici să intru în conflict cu vreun poliţist de pe acest respectat forum care ar interpreta altfel cuvântul meu (nu mă tem de niciun poliţist, mie nu mi-au făcut rău nicodată şi pt că nu am încălcat Legea ): dar cineva avea dreptate când a redus numărul de funcţionari din Poliţie, dacă tot vorbim de instituţiile statului.Darr acel cineva NU a făcut până la cap ceea ce trebuia şi a lovit în funcţionari ai poliţiei care NU aveau nicio vină.
5) NU huliganii au dreptul ori liberatatea de a face ce vor CI doar unele din instituţiile statului de drept sunt TOTAL dezinteresate ori conduse pe ici pe colo de tot felul de uscături care vatămă cetăţeanul.

Imi prezint anticipat mii de scuze daca m-am exprimat gresit - eu sunt din sector 3 Bucuresti si nu am INtentat eu procesul ci am vrut sa spun ca am un proces de rezolvat , de fapt intentat vroiam sa spun ca am de "infruntat" - nu stiu cum sa ma exprim...
Procesul este pentru neplata intretinerii - de fapt a unor sume aberante pentru care si alti
locatari m-au rugat sa fac investigati caci sunt nefiresti... dar in final toti s-au retras si nu m-au sprijinit asa ca singura, cuvantul meu contra cui ?... Nu sunt chiar inconstienta
Deci e vorba tot de scara 1 - al blocului de 4 scari deja scindate - in care cei 2 "mafioti" au strans semnaturi pt. pus termopan la spalatorie - din cele 15 apartamente 3 erau chiar ale lor, + inca 5 fraieri au dat semnatura si desi LA INVESTITII nu trebuie +50% din semnaturi proprietarilor ci numai la reparatii majore de pe scara - au abuzat si cica ... au facut cheltuieli de 10.000 de RON - dar stiti cum, absolut cu tupeu 10.000 fix, nu rotunjiri, nu nimic, facturi de la 3 s.c. ce prin verificare la Registrul Comertului nici nu aveau CF conform listei prezentate, Si au aparut termopane pe toata scara - DECI nu doar la spalatorie ci si pe toate cele 4 nivele + gresie si faianta la subsol, afara in curtea unuia din mafioti precum si in 2 apart.S_a vazut clar cum se cara marfa acolo si cum s-au facut lucrari cu muncitorii adusi si pt.scara. Cand am intrevat de unde gresie si faianta - mi-a spus, NU, pe jos e termopan...
Astazi prezentati-va in instanta si apoi spuneti-ne cum s-au petrecut lucrurile acolo.
Amanuntele cu termopanele, gresia, mafiotii..., nu au legatura cu angajare apararii in proces.

Alte discuții în legătură

Dupa ce a primit amenda, continua cu violentele CYBORG CYBORG Buna seara! Zice asa \\"ART. 180 Lovirea sau alte violenţe (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu ... (vezi toată discuția)
Trimitere în judecată poliția română lucian75 lucian75 Buna ziua ,care este procedura ptr trimitere în judecată a Poliției Române ptr asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni ? In timp ce toată ... (vezi toată discuția)
Cum se poate retrage o plângere penală pentru abuz emoțional? Alohamora Alohamora Am plâns la poliție ca soțul meu ma abuzează emoțional. După poliție a fost nivel mediu cazul meu. Îmi este frica ca atunci când va vrea sa schimbe ... (vezi toată discuția)