avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fara bani pentru aparare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fara bani pentru aparare

Buna ziua, am si eu un mare offf, am intentat un proces si nu am bani de aparare, cum pot beneficia de un avocat din oficiu ? Am fost foarte bolnava si o vecina
mi-a spus ca pe 31.oct acum este proces in care vor doi "mafioti" de pe scara
sa pierd apart.caci ma vad singura si cu probleme, si au mai procedat asa cu 2
cupluri de batrani de pe aceeasi scara. Macar o luna sa aman - cu orice motiv,
de pregatire a actelor, de necunostiinta (eu nu am avut nici o instiintare de evocare in istanta) sa apuc sa il vand si sa plec asa cum au facut cuplurile de
batrani, caci nu am putere sa ma lupt cu nebunii - mi-au spus ca imi dau foc la
apart.si tot il iau ei caci au relatii sus si in politie, si ma fac praf...eu nu am pe
nimeni asa ca nu pot decat sa fug...Va multumesc mult de tot in mod anticipat

Cel mai recent răspuns: alycyaangel , utilizator 16:22, 31 Octombrie 2012
Da, multumesc mult pentru sfat, am fost la 7.58 azi acolo (Jud.sect.3) si pe la 10 a intrat poz 29 adica dosarelul meu, a venit mosu'senil, presedinta nu stia cum sa evite venirea mosului in fata ei la nici 20 de cm. (mosu'nu prea mai aude bine)...En fin s-a amanat pe 30.01.2013 timp in care eu am sa vand apart., am sa achit complet restanta la intretinere si gata, sper sa imi gasesc ceva mai micut si (in limitele rezonabilului fara nebuni ca vecini) sa ma ajute Dumnezeu sa ma eliberez de problema asta ! Inca odata mii de multumiri si scuze anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa ce a primit amenda, continua cu violentele CYBORG CYBORG Buna seara! Zice asa \\"ART. 180 Lovirea sau alte violenţe (1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu ... (vezi toată discuția)
Trimitere în judecată poliția română lucian75 lucian75 Buna ziua ,care este procedura ptr trimitere în judecată a Poliției Române ptr asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni ? In timp ce toată ... (vezi toată discuția)
Cum se poate retrage o plângere penală pentru abuz emoțional? Alohamora Alohamora Am plâns la poliție ca soțul meu ma abuzează emoțional. După poliție a fost nivel mediu cazul meu. Îmi este frica ca atunci când va vrea sa schimbe ... (vezi toată discuția)