avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate functie..lider sindical sau director ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate functie..lider sindical sau director adjunct?

Va rog , cine ma poate lamuri?....in cadrul unei societati de radio de stat, un lider de sindicat poate fi in acelasi timp si director adjunct?...exista o lege care prevede?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 9 Iunie 2015
evelinna a scris:

Multumesc !....mda...nici mie si nici colegilor mei nu ni se pare corect..insa numai o legea ne poate ajuta...tebuie sa gasim o modalitate sa rezolvam aceasta problema...deoarece ,din momentul in care domnul, detine ambele functii, ne trateaza cu dispret pe toti...multumesc mult celor care imi raspund!!!!


Puteti formula un memoriu catre Consiliul de administratie ii care explicati situatia respectiva ...
Buna ziua
Am o singura intrebare:
Daca o persoana este membru in consiliul al unei societati(un SA mare) si este pensionar, poate sa mai fie presedinte la un CAR?Exista incompatibilitate?
Multumesc
Poate sa cumuleze cele doua functii . Nu exista stare de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționarul public ( execuție sau conducere) este compatibil ... BIBISTROCELCROCOBAZDRUGAT BIBISTROCELCROCOBAZDRUGAT Funcționarul public ( execuție sau conducere) este compatibil cu funcția de lider de sindicat? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate Iftimi Iftimi Consilierul juridic, remunerat de unitate poate fi si lider de sindicat? Intervine conflictul de interese? Poate conducerea societatii sa-i interzica acest ... (vezi toată discuția)
Sindicat - confict de interes??? alex.v alex.v Salut, de curând în societatea în care lucrez a fost înființat un sindicat. O nelămurire a mea este dacă exista un conflict de interes intre ... (vezi toată discuția)