avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca - incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca - incetare

Buna ziua..daca ma poate ajuta cineva cu un rasp va rog...

Am lucrat la firma"x" timp de 1 luna (contr cu per nedet)..In urma unor neintelegeri am solicitat incetarea contractului de munca. In ziua in care am solicitat incetarea contractului era prima zi de concediu ( primisem concediu pe o durata de 5 zile).
In momentul in care am depus demisia la biroul de resurse umane al firmei mi sa spus ca nu poate sa imi incheie contractul in acea zi retroactiv, ci mi-a aruncat cererea de demisie pe care o formulasem (ce avea ca data prima zi de concediu) si ma pus sa fac o alta din care sa rezulte ca incetarea contractului se va produce in a 2a zi de concediu..fapt pt care voi fi platita doar 1 zi din cele 2...Eu am solicitat in repetate randuri sa mi se incheie in acea zi contractul si anularea concediului... insa nu mi sa acceptat ...
Credeti ca a fost legala procedura?? Am dorit rezilierea contractului pe loc. Pe nota de lichidare este mentionata prima zi de concediu ..insa pe decizie e specificata a2a zi de concediu...
Cel mai recent răspuns: ContSters261413 , utilizator 13:13, 30 Octombrie 2012
Evident.
Poi acum nu mai pot face nimic.. ma suparat faptul ca nu a vrut sa imi inceteze contractul din acea zi si mi-a zis ca numai de a2a zi poate...Am pierdut o zi .. :(...
Va multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie din concediu de odihna ? Madaaa Madaaa Buna ziua, Sunt pe punctul de a pleca de la actualul angajator, fara preaviz caci nu respecta contractul absolut deloc. Maine, 4.10.2018 doresc o zi de CO ... (vezi toată discuția)
Intrebare b-8 b-8 Demisia este totuna cu incetarea contractului de munca cu acordul partilor? Eu mi-am dat demisia si angajatorul m-a pus sa completez un formular de incetarea ... (vezi toată discuția)
Procedura demisie raulmotica raulmotica Buna ziua As dori un ajutor din partea dvs. la urmatorele trei aspecte: 1) care este cea mai optima procedura pentru demisia din functie intr-o firma ... (vezi toată discuția)