avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FALSIFICARE DE SEMNATURA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FALSIFICARE DE SEMNATURA

Sunt administratorul unei firme si de curand am descoperit ca dir economic imi falsifica semnatura pe dispozitiile de plata.Tin sa precizez ca eu ,ca administrator ,am datorii catre firma,desi eu nu am luat niciodata acesti bani din firma si nici nu am semnt ptr ei.Ce pot face,cui ma pot adresa ptr a-mi recupera prejudiciul .In ce art de lege se poate incadra falsificarea de semnatura si care e pedeapsa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 22:26, 10 Februarie 2009
Stimata doamna "comtabil",consider ca e normal sa va aparati o colega de breasla ,la fel cum consider normal si faptul ca fiecare trebuie sa raspunda ptr greselile lui.In momentul in care sunteti angajata la o firma ,primiti un salariu ,deci aveti drepturi.Nu credeti ca ptr asta aveti si indatoriri?Eu consider ca imi angajez un director economic ptr. ca eu nu ma pricep si el trebuie sa aiba grija ,contra cost, sa De ce credeti ca eu trebuie sa platesc un om sa greseasca, si eu sa platesc?
Credeti ca mai aveati o astfel de parere cada erati angajator?aiba grija ca lucrurile sa decuga normal si legal.
Nu apar pe nimeni, cu atat mai putin un coleg de breasla.Noi ne "iubim"foarte mult intre noi!
Dvs.ati dat o informatie trunchiata, si toata lumea juridica s-a grabit s-o catalogheze.Fiti mai exacta in relatari, altfel, nu intelege nimeni despre ce e vorba.
de ce sume este vorba si cum de a-ti descoperit?cine este casier?sper ca nu aveti acces si d-vs la caserie.astept amanunte.
cred ca unii nu fac decat sa puna pe jar pe bietii oameni curiosi!macar un raspuns merita:a rezolvat sau nu problema "datoriilor"!se pare ca un patron este inebunit sa loveasca un contabil!saracul om...
Este exact ce am raspuns eu...mai pe romaneste voia sa-i paseze o pisica moarta in curte si se gandea ca gaseste aici vreo idee "pro bono"
Ultima modificare: Marți, 10 Februarie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil

Alte discuții în legătură

Urgent ! adeverinta falsa ?! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Nereguli angajatori mari-ana mari-ana Daca o persoana cu functie de conducere intr-o institutie emite o adeverinta falsa care atesta ca un fost angajat este incadrat in prezent cu CIM in institutia ... (vezi toată discuția)