avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ucidere din culpa

In calitate de parte vatamata as dori un sfat cu privire la o expertiza tehnico-juridica adresata partii vinovate. I se vor adresa urmatoarele intrebari si as vrea sa stiu daca sunt suficiente sau mai trebuie sa adaug cateva.
1. Dinamica producerii accidentului
2. Locul producerii
3. Viteza de deplasare
4. Daca accidentul putea fi evitat
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 14:53, 1 Noiembrie 2012
Delegati pe cineva competent sa asiste la expertiza sau un expert parte ,ca nu cumva sa va treziti cu cine știe ce expertiza facuta cum se fac multe ,numai ca mortal sa fie vinovat.
Da, are dreptul si la expert parte daca doreste.
~ Conținut șters la cerere ~
Este de preferat sa ii iasa totul din prima pentru ca altfel se va prelungi cazul si se va si incurca.
Se pot respinge solicitarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am accidentat mortal o persoană angajată în traversare prin loc nepermis, pe care nici eu, nici pasagerul din mașină nu am observat-o. la ce pot să mă aștept? colceriumari-bv colceriumari-bv Bună seara! Am accidentat mortal o persoană anagajată în traversare prin loc nepermis, în localitate, la aprox.200 m se afla trecerea de pietoni. Aveam 72 ... (vezi toată discuția)
Accident mortal ignatcatalin ignatcatalin Ma numesc ignat catalin, am 18 ani, sunt din voluntari jud if, si de curand s-a intamplat ceva ce mi-a marcat viata. Tatal meu, in varsta de 46 de ani, a avut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mortal dodo2009 dodo2009 Buna ziua Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri. Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia ... (vezi toată discuția)