avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
aisa4ever a scris:

Din ceea ce am citit pe forum, cu privire la anul trecut, vei fi contactat/a de curtea de apel de care apartii conform domiciliului, pentru a te prezenta la o anumita data, posibil sa specifice si ora, dar e bine sa intrebam de ei omit acest lucru, in care sa aducem niste recomandari. De obicei vor cere de la ultimul loc de munca, dar se poate intampla sa ceara si rezultatele din evidenta operativa a organelor de politie, recomandare la la ultima unitate de invatamant absolvita, chiar si de la presedintele de bloc s.a.m.d..depinde de la o curte de apel la alta. Poti avea "placuta" surpriza sa ai de aface cu un fel de interviu cand te vei prezenta cu recomandarea/ recomandarile la curtea de apel si sa nu ti se specifice acest lucru telefonic, iar "constatarea" persoanei ce iti va adresa cele cateva intrebari sa plece cu "dosarul" privind buna ta reputatie la CSM pentru ca acestia din urma se ocupa de verifiarea acestui aspect... cum am spus procedura difera... ceea ce este clar, este ca vom avea la dispozitie o saptamana sau o saptamana si ceva(cu aproximatie) din momentul in care suntem contactati pana in ziua stabilita sa ne prezentam cu documentele solicitate ...

ma refeream in cazul SNG....Daca nu sunt din Bucuresti trebuie sa ma duc personal sa duc recomandarile respective?
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
Hygeia, utilizator
Stiti cumva daca a fost cineva respins in urma verificarii bunei reputatii?
Ma faci sa rad .. si eu m-am referit la "buna reputatie" ... ultima etapa a examenului SNG si nu la altceva... daca ai domiciliul in circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti (cu alte cuvinte ai domiciliul specificat in cartea de identintate in mun. Bucuresti,respectiv judetele Ilfov, Giurgiu, Ialomita,Calarasi sau Teleorman) da, trebuie sa vii persoanl la Curtea de Apel Bucuresti, dar de ai domiciliul in Tulcea de examplu, mergi la CA Constanta, de locuiesti in Sibiu, mergi la CA Alba, de esti din Salaj mergi la CA Cluj s.a.m.d. .. cred ca am fost destul de explicita.. iar documentele stranse de curtile de apel de unde sunt candidatii (cei 120 declarati admisi) se trimit de catre acestea la CSM pentru verificare(anul trecut documentele s-au adus in jurul datei de 4 octombrie, iar scoala a inceput pe 15 oct, acum posibil sa inceapa pe 14 octombrie, iar data de prezentare la curtile de apel posibil sa fie tot in jurul datei de anul trecut, cred eu, sau nu, cine stie..depinde, oricum vom vedea, important e sa fim printre cei 120)... asta a fost procedura anul trecut.. si nu cred ca s-a modificat..
9iustitia a scris:

Stiti cumva daca a fost cineva respins in urma verificarii bunei reputatii?

Eu sincer nu am auzit de astfel de cazuri... iar de au fost.. cred ca sunt rare..
Oficial mai avem 24 de ore..
..numaratoarea inversa a inceput..
...sper ca maine pe vremea asta sa primim vesti bune...
..:luck: Bafta tuturor!!!.. :luck:

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)