Tu zici că se corectează la sânge ? Părerile sunt împărțite. Nu știu cum s-a corectat anul ăsta, vom vedea mâine, anul trecut pot să afirm-cel puțin din punctul meu de vedere -că mi-am estimat ca și notă 6,50-6,75 și am luat 7,11. deci concluzia mea este că nu s-a corectat la sânge; eu atunci nu mi-am făcut punctajul extrem de strict
Stirbat a scris:
Tu zici că se corectează la sânge ? Părerile sunt împărțite. Nu știu cum s-a corectat anul ăsta, vom vedea mâine, anul trecut pot să afirm-cel puțin din punctul meu de vedere -că mi-am estimat ca și notă 6,50-6,75 și am luat 7,11. deci concluzia mea este că nu s-a corectat la sânge; eu atunci nu mi-am făcut punctajul extrem de strict
Tind sa cred ca avand in vedere concurenta se va corecta destul de drastic. Eu mi-am calculat media in cel mai pesimist mod posibil....daca va fi mai mare in final iti dai seama ca nu ma supara. Totusi prefer sa nu imi fac sperante.
sunt total de acord cu tine, este prima data cand dau, oricat de pregatit ai fi fost nu se putea sa nu gresesti, ceea ce pe mine una m/a deranjat au fost subiectele care nu s/au regasit decat intr/o singura varianta, adica le/au pus in plic si gata, nu s/a tras la sorti in sala ce varianta sa ramana de rezolvat, cam lasa de banuit ....... , un om normal care chiar isi doreste ceva si depune efortul necesar se mai incurca, procedura penala mi s/a parut cam cu dus intors, vedem maine....