avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
aisa4ever a scris:

Da, ar fi fost ok, de s-ar fi ales cate o persoana din fiecare clasa, dintre concurenti sa participe la aceasta procedura de selectie a variantei si sa se aleaga varianta 1 sau varianta 2.. ..dar iar ar fi insemnat timp...apoi de aici ar fi fost alte doua variante posibile.. sa fie printate subiectele dupa ce a fost aleasa o varianta si se decala examenul cu o ora, pana ne ajungeau subiectele.. sau sa fie doua plicuri cu subicte printate ce erau aduse in sala..si in funtie de raspunsul ce ne era adus de catre un supraveghetor si un concurent desemnat sa participe, pe baza de proces verbal, se deschidea plicul.. .. in fine..eu nu am avut problema cu acest aspect ce a tinut de organizare..nu mi-a fost creata nici o suspiciune ce-i drept..

Subscriu.
Se pot scurge informatii cand e o singura varianta de subiecte.....Nu-ti ridica suspiciuni in sala de examen,dar ai garantia ca cineva din sala ta nu stie deja subiectele?!!
Dar in atatia ani nimeni nu s-a declarat nemultumit...!!?
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
9iustitia, utilizator
9iustitia a scris:

aisa4ever a scris:

Da, ar fi fost ok, de s-ar fi ales cate o persoana din fiecare clasa, dintre concurenti sa participe la aceasta procedura de selectie a variantei si sa se aleaga varianta 1 sau varianta 2.. ..dar iar ar fi insemnat timp...apoi de aici ar fi fost alte doua variante posibile.. sa fie printate subiectele dupa ce a fost aleasa o varianta si se decala examenul cu o ora, pana ne ajungeau subiectele.. sau sa fie doua plicuri cu subicte printate ce erau aduse in sala..si in funtie de raspunsul ce ne era adus de catre un supraveghetor si un concurent desemnat sa participe, pe baza de proces verbal, se deschidea plicul.. .. in fine..eu nu am avut problema cu acest aspect ce a tinut de organizare..nu mi-a fost creata nici o suspiciune ce-i drept..

Subscriu.
Se pot scurge informatii cand e o singura varianta de subiecte.....Dar in atatia ani nimeni nu s-a declarat nemultumit...!!?

Acum imi dau cu parerea si nimic mai mult..
Poate au mers intr-o sala si cineva a ales aceasta varianta.. oricum noua ni s-au adus subiectele cu aproximatie cu 10 minute inainte.. nu stiu ce sa zic.. de exemplu cand am dat un examen la o curte de apel..si acolo fiind foarte multi, nu a venit nimeni sa aleaga subictele exact in sala unde sustineam eu examenul(eu nefiind tocmai la inceputul listei, ci spre final), dar in schimb, ni s-a comunicat ca a fost aleasa varianta "2" .. cu cateva minute inainte de inceperea examenului efectiv si ne-au fost aduse si subiectele.. cred ca de existau suspiciuni cu privire la aceasta "procedura".. trebuiau intrebati supraveghetorii, cel putin in sala mea erau ok, adica de aveai vreo nelamurire, isi dadeau silinta sa ofere raspunsuri clare fara ambiguitati sau reticente..
aisa4ever a scris:

9iustitia a scris:

aisa4ever a scris:

Subscriu.
Se pot scurge informatii cand e o singura varianta de subiecte.....Dar in atatia ani nimeni nu s-a declarat nemultumit...!!?

Poate au mers intr-o sala si cineva a ales aceasta varianta.. oricum noua ni s-au adus subiectele cu aproximatie cu 10 minute inainte.. nu stiu ce sa zic.. de exemplu cand am dat un examen la o curte de apel..si acolo fiind foarte multi, nu a venit nimeni sa aleaga subictele exact in sala unde sustineam eu examenul(eu nefiind tocmai la inceputul listei, ci spre final), dar in schimb, ni s-a comunicat ca a fost aleasa varianta "2" .. cu cateva minute inainte de inceperea examenului efectiv si ne-au fost aduse si subiectele.. cred ca de existau suspiciuni cu privire la aceasta "procedura".. trebuiau intrebati supraveghetorii, cel putin in sala mea erau ok, adica de aveai vreo nelamurire, isi dadeau silinta sa ofere raspunsuri clare fara ambiguitati sau reticente..

N-a intrebat nimeni cand s-a ales varianta aceea....nu stiu...si nici nu ma deranjeaza in mod deosebit.Doar zic ca suspiciunea n-o poti exclude.
Daca s-a ales varianta cu 10 minute inainte de examen e ok,dar daca s-a ales cu o zi inainte....hmmm...
Si iarasi zic,pt. cine e pus pe frauda se gasesc modalitati chiar daca ar fi 10 variante de subiecte...le stii pe toate si le inveti... :)
In fine,noi avem incredere in sistem,altfel n-am mai vrea sa facem parte din el...
9iustitia a scris:

aisa4ever a scris:

9iustitia a scris:

aisa4ever a scris:

Subscriu.

N-a intrebat nimeni cand s-a ales varianta aceea....nu stiu...si nici nu ma deranjeaza in mod deosebit.Doar zic ca suspiciunea n-o poti exclude.
Daca s-a ales varianta cu 10 minute inainte de examen e ok,dar daca s-a ales cu o zi inainte....hmmm...
Si iarasi zic,pt. cine e pus pe frauda se gasesc modalitati chiar daca ar fi 10 variante de subiecte...le stii pe toate si le inveti... :)
In fine,noi avem incredere in sistem,altfel n-am mai vrea sa facem parte din el...

:offtopic:Sau nu avem incredere in el, dar vrem sa facem parte din sistem pentru a-l schimba:))
Raluca,tare mi-e teama ca vom intra in sistem si dupa 20 de ani vom striga : "m-a invins sistemul"... :))

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)