avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, am nascut in urma cu 1 an si aprox. 1 luna, pe data de 26 septembrie 2011 si am optat pentru concediul de 2 ani. Eu am avut contract pe perioada determinata pana la data de 31 octombrie 2011. In cazul in care voi gasi alt loc de munca inainte de implinirea celor 2 ani, am dreptul la stimulent in perioada ramasa? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:49, 1 Decembrie 2012
Mai am o nelamurire... "1. Conform modificarilor aduse OUG 111/2010 de Legea 166/09.10.2012, puteti siu dvs. sa beneficiati de stimulentul de insertie daca il solicitati dupa ce implineste copilul 2 ani."
Este o gresala de redactare, sau chiar trebuie sa solicit stimulentul abia dupa ce copilul implineste varsta de 2 ani?
1. Imi cer scuze, a fost o greseala de scriere, si va multumesc ca m-ati atentionat!

2. Corect era: "dupa ce implineste copilul 1an" asa cum am si redat la pct.4 din OUG 111/2010, art.7. (am corectat acum si in acea postare).
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie andreeamatei andreeamatei Daca copilul este nascut pe 10 08 2011 si am revenit la serviciu pe 10 08 2012 pot beneficia de stimulenul de insertie?Am optat pentru ccc de un an. va ... (vezi toată discuția)
Perioada stimulentului de insertie crynaku crynaku tata daca solicita stimulentul de insertie ,pe perioada pana implineste copilul 2 ani,angajatorul il poate da afara din serviciu (vezi toată discuția)
Stimulent crestere copil geo_kemy geo_kemy Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani si m-ar interesa daca ma intorc la serviciu mai devreme (adica de luna ... (vezi toată discuția)