avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua, am si eu niste intrebari legate despre pensia alimentara. Am varsta de 25 de ani si sunt student in anul 2.Parintii mei sunt despartiti, iar intrebarea ar fi , pot primi pensie pe durata studiilor sau pana la varsta de 27 de ani? Si daca pot primi pensie alimentara, va rog sa imi ziceti ce acte ar trebui facute si ce anume trebuie facut.
Va multumesc,
Si inca o intrebare, pensia alimentara care sunt indreptatit sa o primesc, o voi primi din data in care se introduce cererea sau retroactiv de cand am inceput studiile?
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator
Noi suntem in orase diferite.Nu se poate depune in orasul in care locuiesc?
Nu, se depune la judecatoria tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa 18 ani badea adina badea adina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pentru ca fiul meu este major si isi continua studiile de licenta, pot introduce tot eu actiunea in ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? elena l elena l ce pot face ca sa primesc pensie alimentara desi am implinit 18 ani?trebuie spus ca pana acum nu am primit pensie alimentara.............???? (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare ContSters284944 ContSters284944 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un copil in varsta de 20 de ani, student in anul I, si nu a mai primit pensia alimentara de 3 luni, de cand a intrat la ... (vezi toată discuția)