avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la salarii compensatorii

sunt in prenatal firma sa inchis am dreptul la salariu compensator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:55, 1 Noiembrie 2012
Aceste sublinieri sunt facute in sprijinul de a intelege mai bine legislatia muncii care este destul de complexa ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca Elisabeta C. Elisabeta C. Buna ziua ! As dori sa stiu articolele din codul muncii, actual, pt. cazul in care se inchide punctul de lucru si angajatii vor fii dati afara. Punctul de ... (vezi toată discuția)
Drepturile in caz de preaviz ellaraluca ellaraluca Buna ziua, Ca urmare a concedierii fara motiv direct al meu in urma ce drepturi am in urma preavizului de 20 de zile?mi se plateste salariul integral pe ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu Irmuresan Irmuresan stie cineva daca se mai acorda un salariu compensatoriu in cazul in care se desfiinteaza locul de munca? daca da, in baza carui act? (vezi toată discuția)