avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoana in plus la intretinere nejustificat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoana in plus la intretinere nejustificat

Buna seara, as dori daca se poate sa ma sfatuiti si pe mine. In vara am depus o cerere la administrator prin care solicitam scoaterea unei persoane de la plata cotelor de intretinere, lucru ce s-a intamplat. De curand, am observat la intretinere ca sunt trecute 3 persoane la apartamentul meu. Intreband pe administrator, am primit un raspuns de genul " ce vrei dom`le, cererea ta de scoatere de la intretinere nu continea cuvantul DEFINITIV!", mai mult, administratorul a inceput sa tipe si sa injure ca el are dreptate si ca asa se procedeaza si pot face ce vreau ca oricum raman cu intretinerea asa si daca il supar, ma trece in continuare 3 persoane la intretinere ( astfel a admis ca de fapt stie ca nu locuim 3 persoane). De asemenea, i-ar fi spus nu stiu ce vecina (si nici nu ma intereseaza care) cum ca ar fi vazut ea x persoane ca locuiesc la mine din cauza asta ar fi pus 3 persoane. Oricum nu e coerent....Intrebarea mea e urmatoarea: Exista ceva, o lege sau similar care sa reglementeze pe ce baza si in ce conditii administratorul poate trece la intretinere mai multe persoane????? :((Va rog sa ma ajutati ca deja simt ca......#-oX-(
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:40, 3 Februarie 2009
Sunt in aceeasi situatie. Am o intrebare. Exista posibilitatea de a cere un AUDIT la asociatia de propietari? cum se procedeaza? Chiar as vrea sa fie facut un control la "singe" pentru ca toti locatarii am avut f. multe probleme cu administratia.. Va rog as dori sa stiu mai multe despre aceasta forma de control.
roxy_na a scris:

Sunt in aceeasi situatie. Am o intrebare. Exista posibilitatea de a cere un AUDIT la asociatia de propietari? cum se procedeaza? Chiar as vrea sa fie facut un control la "singe" pentru ca toti locatarii am avut f. multe probleme cu administratia.. Va rog as dori sa stiu mai multe despre aceasta forma de control.

Da! Aveti posibilitatea . Apelati la CECAR , faceti contract cu un expert, platiti si se face control si expertiza la activitatea economico-financiara a asociatiei. Puteti prinde in contract recalcularea cheltuielilor, recalcularea penalizarilor, etc
Va costa un pic dar puneti ordine daca e nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii bloc, reparatii citroen citroen 1. Seful comisiei de cenzori trebuie sa semneze toate documentele: contracte cu furnizorii de reparatii, cerere scoatere de la intretinere, contracte de munca ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil de la intretinere Andreea Ch Andreea Ch Am următoarea situație: copil de 1 an in prezent s-a trecut la intretinere in Septembrie (pe 11 Septembrie, mai exact) pentru luna August. Ulterior, după ce ... (vezi toată discuția)
Deturnare fonduri asociatie locatari dragosnicolae17 dragosnicolae17 Exista firme care pot verifica situatia de deturnare de fonduri dintr-o asociatie la cererea AG? (vezi toată discuția)