avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla cine figureaza ca proprietar al unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla cine figureaza ca proprietar al unui apartament?

va rog mult daca poate cineva sa ma indrume unde ma pot adresa daca vreau sa aflu cine e proprietarul unui apartament pe care l a detinut tatal meu inainte de a muri?,mentionez ca am contractul apartamentului dar e din 2006 si nu stiu daca tata este inca proprietar pt ca dat fiind decesul nu am apucat sa ma informez iar in apartamentul respectiv locuieste o alta familie.Am cerut un extras de carte funciara dar nu scrie numele proprietarului pt ca am cerut in numele mamei.Apartsmentul apatine Mapn Craiova dar cei de acolo mi au spus ca nu pot vedea situatia exacta a apartamentului decat pana in 2008
Cel mai recent răspuns: allyalina , utilizator 16:04, 8 Noiembrie 2012
taxa am platit o si am trimis cererea si dovada platii prin posta si am mentionat ca doresc sa mi se exp prin posta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar necunoscut ruxyradu ruxyradu Buna ziua, As dori sa aflu daca si cum poate afla Asociatia de Proprietari cine este proprietarul unui apartament (ultimul proprietar cunoscut a decedat si de ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar asociatie de proprietari annutza0 annutza0 Buna seara! Asociatia de proprietari doreste inscrierea privilegiului imobiliar in cartea funciara a restantierilor. Din pacate nu se cunoaste numarul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)