avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUMUL DE FUNCTII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUMUL DE FUNCTII

Va rog sa imi spuneti si mie ce trebuie facut ca un salariat al unei firme de transport angajat ca sofer masina mare tonaj sa aiba un cumul de mai multe functii si daca acest lucru se transmite in Revisal
Cel mai recent răspuns: eu_fac_viitorul , utilizator 15:01, 11 Noiembrie 2012
multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore suplimentare noa noa Cunoaste cineva o modalitate legala de intocmire a fomalitatilor de plata a unor angajati care fac ore suplimentare in fiecare zi insa din cauza prevederilor ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii: acelasi angajator 2 puncte de lucru IldikoB IldikoB Buna ziua, Un salariat cu cim 8 ore/zi lucreaza la 2 puncte de lucru diferitecate 4 ore, are functii diferite . Salariul este acelasi. Intrebarea este : ... (vezi toată discuția)
Un singur contract individual de munca pentru 2 functii? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Am si eu o nelamurire? Se poate incheia un singur contract individual de munca dar salariatul sa indeplineasca 2 functii diferite, respectiv REPREZENTANT ... (vezi toată discuția)