avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societate

Daca am radiat o societate si spatiul ramas in urma radierii revine asociatilor cum ma intabulez sau ce procedura trebuie urmata?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:48, 10 Noiembrie 2012
Pe langa rezolutia directorului de la registrul comertului prin care se dispune radierea societatii - daca societatea a fost radiata in conformitate cu art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata trebuie sa obtineti si un certificat constatator - special eliberat de registrul comertului conform cu prevederile art. 235 alin. 4 pentru a putea inscrie imobilul in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat ... weisIA weisIA Transfer proprietate de pe firma pe persoana fizica (asociat unic) Tatal meu a avut o firma avand ca si asociat unic pe el insusi. Aceasta firma avea drept ... (vezi toată discuția)
Cum scap de aport inainte sa lichidez firma nic0l nic0l Buna ziua Am cumparat un spatiu comercial cu aport administrator iar vanzatorul societate platitoare de TVA nu mi-a eliberat factura iar societatea mea nu a ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu asociat unic fara lichidare!!! ContSters21504 ContSters21504 SPETA cu 3 intrebari: SRL cu asociat unic. 1. este posibilă dizolvarea voluntară a societăţii mai sus menţionate, fără lichidare, raportat la ... (vezi toată discuția)