Va rog sa imi spuneti daca in timpul casatoriei, sotia a avut un venit mai mare din salarii cu cca 20.000 lei, cum se poate dovedi? Mentionez ca am cerut instantei de fond sa ceara fisa fiscala, insa nu a facut-o, iar la sentinta au considerat-o ca venit comun, ceea ce nu este corect. Suntem in faza de apel si vreau sa insist pe aceasta tema, pentru ca, cu acea suma eu am contribuit mai mult la edificarea locuintei familiale.
Credeti-ma ca nu fiecare angajator face ce ar trebui sa faca....
Prin asta nu vreau nicidecum sa blamez vreun fost angajator, pentru ca la vremea respectiva imi convenea si asa decat sa stau somera. Binteinteles ca eu am carte de munca de 8 ani.
Din pacate, am avut si angajatori, la care eram incadrata pe cartea de munca cu un salariu putin peste minim, iar bonusurile erau duble fata de salariul de pe cartea de munca, doar ca veneau in plic. Deci, nu se regaseste nicaieri. Chiar si asa, am avut venit mult mai mare ca al fostului sot, pentru ca am avut si locuri de munca, unde toate bonusurile erau trecute pe fluturasul de salariu. Daca ar fi fost si cartea de munca sau pe fluturas si aceea pe care ii primeam la negru, aveam dreptul sa cer eu 70% din tot imobilul.
Pe perioada 2004-2007 am copii dupa cartea de munca. De fapt am cartea de munca acasa.
Pe perioada 2008 am fisa fiscala. Insa pe 2009 nu mai am nici fisa fiscala, intrucat a ramas in casa care este in partaj, in care eu din 2009 oct nu am mai pus piciorul. De fluturasi sa nu mai vorbesc....sunt tot acolo. Daca mai sunt....
Practic am nevoie de fisa fiscala pe perioada ian-oct 2009. Cred ca se poate scoate de la administratie.
Din evidentele angajatorului e cam greu de scos, pentru ca o firma era in Cluj, iar restul in alte localitati diferite.
Consider, ca tot trebuie centralizate pe undeva.
Fluturas salariu
delcaru
Buna ziua,
Am incercat sa obtin un credit bancar, in conditiile in care eu, lucrand intr-un salon de infrumusetare, am un salariu mimim pe cartea de munca, ... (vezi toată discuția)