avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate si contractul pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate si contractul pe perioada determinata

buna seara.

lucrez in invatatamant de 6 ani ca suplinitoare, anul acesta am raman gravida si ar trebui sa nasc prin iunie 2013, insa contractul mi se incheie in august 2013. Pot sa beneficiez de cei 2 ani de materniate platiti?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ralukkks , utilizator 21:23, 13 Noiembrie 2012
nu e prima data cand imi da o informatie gresita, de aceea v-am intrebat, am incredere in ceea ce mi-ati spus si va multumesc din suflet pentru informatie.

Va doresc numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei de crestere a copilului ContSters219631 ContSters219631 as vrea sa stiu daca voi beneficia de indemnizatia de crestere a copilului in cazul in care eu m-am angajat anul acesta in luna februarie , am avut un ... (vezi toată discuția)
Cim pe per determinata expira in timpul concediului post-natal Mariandreeea Mariandreeea Buna ziua! La jumatatea lui ianuarie expira contractul meu de munca. Eu nasc la jumatatea lui decembrie. Cand expira contractul de munca voi fi, practic, in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil plus indemnizatie Emicka Emicka Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper din suflet sa primesc raspuns la intrebare...pentru inceput sa prezint situatia: eu lucrez ca profesor pe perioada ... (vezi toată discuția)