avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU CRESTERE COPIL INDEMNIZATIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU CRESTERE COPIL INDEMNIZATIE

Buna ziua. Am urmatoarea situatie :
Pe data de 14.06.2010 se naste primul copil. In intervalul suspenadrii contractului de munca - (2 ani pentru crestere copil) se naste cel de-al doilea copil, mai exact pe data de 15.06.2011.
La data de 14.06.2012, data la care primul copil implneste 2 ani, depunem cerere la Asistenta Sociala , pentru prelungire suspendare contract de munca pentru cel de-al 2-lea copil.
Intrebarea mea este cel de-al 2 -lea copil beneficiaza de aceeiasi indemnizatie de care a beneficiat si primul, tinand cont de faptul ca in intervalul suspendarii intra in vigoare O.U.G. 2010?
Mentionez ca pentru primul copil am optat pentru indemnizatia lunara in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mare de 4000 lei.
Cel mai recent răspuns: danavisan , utilizator 15:41, 13 Noiembrie 2012
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc in cazul nasterilor suprapuse melcsy melcsy Buna ziua. situatia in care persoana care se afla cu primul copil in perioada de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului in baza OUG nr. ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea celui de al doilea copil adinalaura adinalaura Buna, ne puteti ajuta in legatura cu modul de calcul al indemnizatiei pentru crestere copil in urmatorul caz: avem un copil nascut in septembrie 2010,iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil mimioomi mimioomi buna ..am si eu o intrbare..am un copil de 2 ani si mai am unul de 6 saptamani ..tre sa fac din nou toate actele ..sau e suficient o cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)