avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art. 320 ind. 1 CPP - Judecata in cazul recunoasterii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art. 320 ind. 1 CPP - Judecata in cazul recunoasterii vinovatiei

Ce parere aveti despre modul in care a fost redactat acest articol? Probleme ce pot sa apara cu ocazia aplicarii acestui articol?
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 00:55, 16 Noiembrie 2012
Si daca judeca si constata ca fapta constituie infractiune cum il condamna?
Aplica sau nu art 320 ind 1 CPP?

Poate fi aproape de o antepronuntare pe de alta parte...
E DESTUL de complicat.

O alta problema poate fi si aceea ca in faza de urmarire penala politia si parchetul ia declaratiile pe ceea ce ii intereseaza si nu pe altceva.
Este foarte important sa isi angajeze avocat in faza de urmarire penala pentru ca instantele nu prea ii mai audiaza ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - art. 320 cpp RobertSD RobertSD Am fost achitat pentru OUG 195/2002 art . 87, proces in cadrul caruia am facut cerere pentru art. 320 cpp. Am primit amenda administrativa in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea in totalitate a faptelor din rechizitoriu art. 320 indice 1 c.pr.pen. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In art 320 ind. 1 alin 2 C.pr.pen. se prevede ca nu se admit decat inscrisuri in circumstantiere. Daca se depun insa inscrisuri care combat faptele descrise ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea vinovatiei-cerere schimbare incadrare juridica KINGA LUPEA KINGA LUPEA La judecarea in prima instanta a infractunii de omor calificat am solicitat in favoarea inculpatului aplicarea art.320 indice 1 C.proc.pen dar inainte am ... (vezi toată discuția)