avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua ,
am facut un imprumut la o casa de ajutor reciproc si am garantat imprumutul cu o masina . Nu am mai platit de ceva timp si m-am trezit cu poprire pe salariu. Intrebraea mea este daca nu ar fi trebuit sa incerce sa -si recupereze banii mai intai din vanzarea masinii, care a fost pusa gaj , si apoi sa apeleze la poprire? Nu existe nicio ordine in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:05, 20 Noiembrie 2012
Poprire pe salariu pun mai rapid, pana sa vanda masina, mai incaseaza ceva bani, apoi vor incerca sa valorifice bunul.
Cum datoriei i se vor adauga cheltuieli de judecata si executare, se prea poate ca pretul obtinut la vanzarea prin licitatie a bunului sa nu acopere cat datorati, astfel veti avea poprire pe salariu pana se stinge intreaga datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recuperare debit bancar Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Am si eu un imprumut de nevoi personale de 20.000 euro pt care trebuie sa achit lunar o rata de 300 euro, din motive obiective nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantat cu ipoteca buiavasi buiavasi buna dimineata! as dori sa va intreb , in cazul in care nu se poate plati imprumutul garantat cu ipoteca asupra unui apartament, ce se poate intampla? este ... (vezi toată discuția)
Somatie executare top factoring de la executor judecatoresc lion06lion lion06lion Am primit o somatie de la un Executor judecatoresc in care se precizeaza ca daca nu achit in 48 de ore suma de 3500lei in contul Topfactoring va fi demarata ... (vezi toată discuția)