Buna ziua,am o rugaminte la dumneavoastra,sotul meu acum o luna a mancat bataie de la 2 indivizi beti la un bar,l-au bagat in spital cu hematom cranian si fisura de coloana,i s-a facut CT,i-au dat 30 concediu medical si 45zile de la medicina legala,trebuie refacut CT si nu stiu daca imi trebuie trimitere de la medicina legala?Deja a inceput cercetarea politiei,ce acte imi mai trebuie si ce demersuri sa mai fac pentru proces,pe moment nu-mi permit un avocat,va multumesc si va astept sfaturile.Cu stima.
Buna seara.In cele din urma a avut loc un proces la Judecatoria Calafat unde sotul s-a constituit parte civila,la fel si spitalul.Sentinta a fost urmatoarea:6 luni cu suspendare pentru un inculpat si la ceilalti doi amenda penala,am facut recurs la Craiova unde am solicitat sa se depuna la dosar cazierele inculpatiilor din cauza ca lipseau.La urmatoarea infatisare precizez ca inculpatii in acest dosar penal nu s-au prezentat la proces avand avocati din oficiu,sentinta fiind urmatoarea:In calitate de parte vatamata (sotul),instanta va obliga la plata cheltuielilor de judecata in valoare de 700 ron,sentinta ramanad aceeasi ca si la Judecatoria din Calafat pentru inculpati,sentinta ramanand definitiva. CUM ESTE POSIBIL ASA CEVA?
Va rog sa ne sfatuiti daca mai putem face ceva si unde.Au trecut 7 zile de la sentinta.Cu respect si o seara buna.Asteptam raspunsurile d-vostra cat mai repede.
La care parchet pot sa ma adresez daca prim-procurorul din zona este vecin cu agresorii si posibil sa fi influentat mersul procesului care intr-e timp s-a judecat si au primit cate sase luni cu suspendare.Am facut recurs si sunt obligat la plata cheltuielilor de judecata fiindca nu mi-a fost acceptat recursul.
Buna ziua,in calitate de parte vatamata sunt obligat de catre Curtea de Apel Craiova la plata sumei de 700 lei in data de 22/11/2013,dupa mi-a venit de la ANAF in data de 23/04/2015 sa platesc la e.Spuneti-mi aceasta nu se prescrie la 3 ani,va multumesc.
Buna ziua,sotul a dat in judecata pentru recuperare cheltuielilor,deja am depus la dosar toate actele urmând sa se judece,spitalul deja are o hoarare definitiva si irevocabila prin care agresorii sunt buni de plata,problema este ca judecatoarea vrea sa comaseze procesul penal cu acest proces civil,are vre-o relevanta ceea ce cere.Procesul penal a fost o hotarare definitiva si inrevocabila.Este posibil sa faca trimitere ca sotul a fost in stare de ebrietate(band 2 beri),mult pe asta a batut doamna procuror care este vecina cu faptasii,astept cu nerabdare sfatul dvs si va multumesc foarte mult.
Lovire
cipriang4s
buna ziua ! bunica mea a fost lovita decatre o persoana, am duso la spital a obtinut un certificat medico legal de 12 zileingrijiri medicale, la parchet sa ... (vezi toată discuția)