Buna ziua , acum o luna de zile , venind din club cu inca 2 prieteni . Am fost opriti de un echipaj de politie , toti 3 ne aflam intr-un autoturism care batea foarte tare la ochi , la volan era o persoana XX eu in dreapta Y si in spate Z . XX nu detinea permis de conducere , toti 3 aflandu-ne sub influienta bauturilor alcoolice , dar nu intr-un stadiu avansat . Fiecare consumaseram cate 2 sticle la 0.5 de bere alcoolizata. Soferul m-a rugat pe mine Y sa sar la volan , eu am refuzat asa ca m-a rugat sa ma mut in spate. Fara sa imi dau seama de circumstante am sarit in spate ! Cand a ajuns agentul langa masina nu mai exista nici un sofer , ci doar 3 pasageri. Vazand acestea ni s-a cerut sa ne legitimam si sa spunem cine a condus. eu am zis ca nu stiu , z la fel si XX ca y a condus ! dupa multe rugaminti , am scos eu permisul si mi s-a comunicat ca mergem la sectie sa vina aparatul dragger . Auzind acestea , am sustinut ca nu eu am condus si am explicat cu adevarat cine a condus. Ajunsi la sectie XX si Z au spus ca Y a condus , cu gandul ca Y il va scoate din problema pe XX . Y a refuzat proba cu dragerul pe motivul ca a condus XX si daca nu a gasit pe nimeni la volan corect ar fi toti 3 sa sufle in drager. Condus la biologice la fel am declarat ca nu am condus . Am primit dovada fara drept de circulatie , apoi Z a schimbat declaratia recunoscund ca nu Y a condus ci XX . XX a plecat in Italia . iar pe 20.11.2012 , cand Y s-a dus sa se intereseze de dosar i s-a comunicat ca trebuie sa astepte sa vina XX din It. Nestiind pe ce perioada este plecat , ce proceduri se pot face !
Hai sa fim seriosi,v-ati batut joc de politisti prin atitudinea voastra si ulterior prin declaratii contradictorii.Ar trebui sa va puneti de acord cu ce declarati daca vreti sa se ajunga mai repede la o finalitate.Ati suflat in etilotest sau vi s-au recoltat probe biologice? santeti acuzat pentru art.87 alin.5?
Mai exact noi eram 3 in masina . Cel de la volan nu avea permis, ca sa il scot a zis el si cu celalalt pasager ca eu am condus . Eu inca din prima mea declaratie am sustinut ca nu eu am condus ! Cine sa ma asculte ! La volan nu era nimeni cand a venit politia ! Eu ma aflam in spate dreapta ! Ca in filmele cu prosti ! Nu era normal sa ne i-a pe toti la recoltare? Eu ziceam adevarul Ca a condus X , iar ei doi ziceau ca eu ! Dupa 2 zile pasagerul din spate a recunoscut intr-o declaratie scrisa adevarul ! Iar eu am solicitat si testul poligraf , cu toate ca asta este o proba indirecta !
Si da , am facut ce-a mai mare prostie ca am refuzat sa suflu ca nu aveam alcoolemie mare , dar mie nu imi convine ca pentru un prost sa raman fara permis si sa fiu si cercetat penal ! Si da eu sunt incadrat in Art 87 alin 5 / 195 din 2002 republicat . Pe nedrept ! Daca eu nu am condus cum ma poti incadra la asa ceva ? Pe declaratia la 2 mincinosi , care mai apoi unu recunoaste si politia zice ca eu si cu martorul ne-am unit dupa ce a plecat ala in italia ? Declaratia martorului este data dinainte sa plece ! Eu nu cred ca ne-am juca chiar asa cu declaratiile ,marturia mincinoasa stiam ca se pedepseste direct cu executare daca nu mai insel ! Iar politia? "Niste Nimicuri" , au facut 3 ani de campina si vorbesc ca niste puscariasi ! Totul e pe pile la ei ! Foarte suparat cel ce se ocupa de caz , e suparat ca s-a incurcat cu dosarul asta si i-a pierit cheful sa se ocupe de el ! iar soferul de la volan are ceva pile si acum vrea sa ma infunde pe mine !