Buna ziua , acum o luna de zile , venind din club cu inca 2 prieteni . Am fost opriti de un echipaj de politie , toti 3 ne aflam intr-un autoturism care batea foarte tare la ochi , la volan era o persoana XX eu in dreapta Y si in spate Z . XX nu detinea permis de conducere , toti 3 aflandu-ne sub influienta bauturilor alcoolice , dar nu intr-un stadiu avansat . Fiecare consumaseram cate 2 sticle la 0.5 de bere alcoolizata. Soferul m-a rugat pe mine Y sa sar la volan , eu am refuzat asa ca m-a rugat sa ma mut in spate. Fara sa imi dau seama de circumstante am sarit in spate ! Cand a ajuns agentul langa masina nu mai exista nici un sofer , ci doar 3 pasageri. Vazand acestea ni s-a cerut sa ne legitimam si sa spunem cine a condus. eu am zis ca nu stiu , z la fel si XX ca y a condus ! dupa multe rugaminti , am scos eu permisul si mi s-a comunicat ca mergem la sectie sa vina aparatul dragger . Auzind acestea , am sustinut ca nu eu am condus si am explicat cu adevarat cine a condus. Ajunsi la sectie XX si Z au spus ca Y a condus , cu gandul ca Y il va scoate din problema pe XX . Y a refuzat proba cu dragerul pe motivul ca a condus XX si daca nu a gasit pe nimeni la volan corect ar fi toti 3 sa sufle in drager. Condus la biologice la fel am declarat ca nu am condus . Am primit dovada fara drept de circulatie , apoi Z a schimbat declaratia recunoscund ca nu Y a condus ci XX . XX a plecat in Italia . iar pe 20.11.2012 , cand Y s-a dus sa se intereseze de dosar i s-a comunicat ca trebuie sa astepte sa vina XX din It. Nestiind pe ce perioada este plecat , ce proceduri se pot face !
v-am lasat un mesaj privat . Va multumesc ! chiar observasem ceva intr-un articol , daca nu au fost incidente in aceasta infractiune se poate elibera o dovada cred !