avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ma casatoresc, sunt minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ma casatoresc, sunt minora

Buna seara. Am 15 ani, sunt cu un baiat (20 ani) de 1 an, vreau sa ma casatoresc cu el, parintii mei sunt divortati, sunt in custodia mamei impreuna cu sora mea (7 ani), in urma cu aproximativ 2 ani tatal meu m`a batut, de fata cu sora mea, pt ca am jignit`o pe femeia din cauza careia a divortat. Dupa divort a batut`o pe mama de fata cu mine si cu sora mea, a fost chemata politia din cauza scandalurilor. Acum nu ma mai inteleg nici cu mama, din pensia alimentara de la tata nu vad nici macar 100 ron pe luna sa`mi iau de imbracat, si este vorba de 1000 ron pensie alimentara. Cand se enerveaza din cauza noteor sau absentelor ma ameninta ca ma omoara, ma jigneste, ultima data mi`a spus ca se omoara ea, ca nu mai suporta. Vreau sa plec de acasa, vreau sa ma casatoresc cu acest baiat, ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: ely111 , utilizator 16:27, 4 Septembrie 2011
Multumesc foarte mult pt raspunsuri.
oricit de greu ti-ar fi linga parintii tai.........treci peste acest lucru trebuie sa fii ffffffffftare si puternica...si nu te casatori inca......esti doar un copil disperat te rog mai ai rabdare!!!!!!!!!!!!!!!!
Salut , daca doresti as putea sa te ajut cu ceva sfaturi , am avut si eu o situatie de genu cu ceva diferente oricum lasami id tau la email manuela0@hotmail.it te pup ai grija de tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pentru casatorie alin241 alin241 am o prietena de 16 ani eu am 27 ani ma pot casatori cu ea? (vezi toată discuția)
Varsta casatorie simona35 simona35 Buna ziua. Daca implinesc 18 ani peste 3 luni,si am facut toate aranjamentele pentru nunta luna aceasta,cum pot sa fac sa ma casatoresc inainte de a implini 18 ... (vezi toată discuția)
Care e varsta legala pentru casatorie? bagdad bagdad am un prieten ce are o relatie cu o minora de15 anisi-ntreaba la cati ani se poate casatori (vezi toată discuția)