avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale

În condiţiile în care am fost acuzat de tulburare de posesie, faptă prevăzută de art. 220 alin. 1, C.P, s-a dat NUP, mai mult, am anulat în instanţă actele pe baza cărora am fost acuzat, pot să cer daune morale în condiţiile în care acuzaţia penală a fost făcută în timpul disponibilizărilor bugetarilor şi un dosar penal la activ m-ar fi lăsat fără loc de muncă?
Cel mai recent răspuns: GFM , utilizator 13:01, 4 Decembrie 2012
art 228 alin. 6 CPP, raportat la art 10 lit. a CPP, acuzat de tulburare de posesie în condiţiile în care deţineam acte ambele părţi pe o anumită suprafaţă de teren şi ştiam că actele noastre se suprapun pe o porţiune de teren, ulterior actul celui care m-a acuzat a fost anulat în instanţă.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
GFM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale in urma denuntarii calomnioase ContSters245037 ContSters245037 Buna ziua!...Povestea prietenei mele incepe asa: Un individ i-a facut plangere penala acuzand-o de : amenintare,violare de domiciliu,furt calificat si ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios rompell rompell daca in baza unei plingeri penale depuse si se pare ca are rezolutie NUP, pot face un denunt calomnios?pot cere daune? si unde sa ma adresez? cel care a facut ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de denuntare calomnioasa LOREDANITA LOREDANITA Buna seara, Daca prin rezolutia procurorului s-a dispus neinceperea urmaririi penale, in temeiul art. 228 alin.6 C. proc. pen raportat la art.10 alin. 1 lit.d ... (vezi toată discuția)