avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire cuantum pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire cuantum pensie alimentara

stie cineva cum se va calcula cuantia pensiei alimentare daca parintele care trebuie sa o plateasca are venitul real mult mai mic (demonstrabil cu documente) decat venitul minim pe economie?
ce legislatie reglementeaza calculul pensiei in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ulises10 , utilizator 18:12, 28 Noiembrie 2012
multumesc mult. raspuns la obiect. persoana este PFA si a depus la dosar copii de pe declaratiile depuse la fisc. problema este ca venitul realizat este mult mai mic decat venitul minim pe economie datorita faptului ca lucreaza ocazional pt ca este bolnava cronic (similar cancer) si a si inceput un tratament puternic cu efecte secundare, extern, nu in spital (12 pastile si o injectie la zi) si care va mai dura circa 11 luni.
poate cunoasteti si ceva jurisprudenta.
inca o data, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! se poate deschide acțiune pt pensie alimentara ... FeticCristina FeticCristina Bună seara! Se poate deschide acțiune pt pensie alimentara fara a baga divorț? Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Adrian22hma Adrian22hma Buna am o intrebare.Am divortat in Spania si acum traiesc in Romanía ,in Spania plateam pensie alimentara pentru un copil 250€ CE se trebuie sa FAC in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara ContSters352365 ContSters352365 Am un copil rezultat in urma căsătoriei cu fostul soț, a-s dori sa stiu ce sa intampla cu pensia alimentara in cazul in care el are cel de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)