avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se pot inregistra in contabilitate cele 6 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se pot inregistra in contabilitate cele 6 saptamani latite 100% din concediul de sarcina?

Buna ziua,
Intampin o problema pentru care va cer ajutorul: conform Contractului Colectiv de Munca la nivel National pe 2007-2010,art 66, salariata aflata in concediu de maternitate beneficiaza de 100% salariu pe o perioda de 6 saptamani (cum nu avem contract colectiv pe unitate se aplica cel la nivel national).
Intrebarea mea este: cum se vor trece cei 15% in contabilitate?Ca premiu?(din cate stiu se dau cu ocazia Pastelui, Craciunului sau 8 martie).
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cel mai recent răspuns: MarianCC , utilizator 14:11, 26 Februarie 2009
cris2279 a scris:

Si intreabarea a doua va rog:(...cum inregistrez cei 15% in WinMentor?

Ii puteti inregistra ca si compensatie ... intrucat, cam asta rezulta ca ar fi din dispozitiile art.66 (1) din CCMN.
Ok...va multumesc pentru raspunsuri.
O zi frumoasa!
Genul acesta de informatii le puteti gasi pe pagina oficiala a producatorului, in fine, pe forumul lor. Am avut si eu niste probleme si nu a durat mult pana cand am primit solutia. Adresa este forum.winmentor.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate ad.dan ad.dan In CCMN 2007-2010 la art 66 se stipuleaza o compensatie de 15% acordata pt o perioada de min.6 saptamani acordata supliment la concediul de maternitate. Se ... (vezi toată discuția)
Art 66 din cmunn ELENA2009 ELENA2009 imi poate spune cineva la ce se refera art 66 din CCUNN 2007-2010? o angajata imi solicita sa platesc diferenta dintre sal de baza individual avut si ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de muncà unic la nivel naÞional pe anii 2011-2014 ioana71 ioana71 Buna ziua. Medicul de familie mi-a spus ca exista o lege care obliga angajatorul sa plateasca diferenta de 15% pentru concediul prenatal si postnatal. Puteti ... (vezi toată discuția)