ok... va intreb altfel.. pentru ce oare se organizeaza cursuri de formare?
Conform Cadrului European al Calificărilor (EQF) exista 8 nivele de calificare (N1-N8). Oare de ce? Pentru ocuparea postului de Ospatar, conform COR, nivelul de calificare N5, deci, studii medii si o calificare in domeniu..
Daca observati, primul meu raspuns , a fost ca nu se poate angaja .... prin urmare, imi mentin acea parere ...cred ca este un vid legislativ , in acest sens .. parerea mea este ca in acest caz trebuie, asa cum ati spus si dvs, studii medii + curs de calificare .
@freeelis, aveti o formulare pe care o folositi destul de des in postarile dvs si anume: acolo unde legea nu face distinctie, nici noi nu trebuie sa facem(citez din memorie ) .
Nici in cazul e fata nu face.:) Ca sa citez din postarea dvs anterioara, este "un vid legislativ".
@zinaida, argumentele dvs sunt logice si de bun simt.:)Numai ca nu puteti sa le sustineti cu un articol dintr-o lege.
Ca urmare, eu imi permit sa afirm ca atata timp cat nu-i nimic fff bine conturat, se poate angaja un ospatar si fara calificare.:)