avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sant divortat fara sa vreau
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sant divortat fara sa vreau

datimi va rog o solutie am fost divortat fara sa stiu platesc pensie alimentara din urma copilu mi lam tinut singur la scoala fara contributie de la mama dar tot eu platesc si pensie alimentara ce fel de legi avem
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:06, 29 Noiembrie 2012
ca platesc pensie nu ma revolt este copilu meu dar de ce nu participa si mama lui la intretinerea lui e imediat dupa ce a obtinut pensia na mai lucrat si ma dus cu vorba ca a renuntat iar can copilu a facut majoratu an luna urmatoare a si parasit locuinta si atunci mia aratat si hotararea de divort
gaspartibi a scris:

eu am aflat de divort cand m-am dus sa vad de ce mi se retin bani din pensie asta se intampla prin 2010...

Si nu v-a trecut prin cap, la vremea aceea, sa cereti sfatul unui avocat!?
V-ati gandit abia alaltaieri sa intrebati pe un forum, pentru ca ...a fost mai frumoasa ziua de toamna a lui 2012 !? :-/

Putea fi declarat apel de la data comunicarii hotararii in vederea executarii silite! (de exemplu)

Se pot gasi solutii pentru orice situatie. Cu conditia sa nu intoarceti spatele oricarei probleme crezand ca lumea nu se va mai invarti daca incetati dvs. sa va uitati la ea, ci sa deschideti usa unui avocat cat mai repede cu putinta.

Poate ca sunt rautacioasa in aceasta dimineata, dar tocmai ce m-a sunat cineva aseara tarziu sa-mi ceara sa-l ajut pentru ca el are termen... pe o citatie pe care o tine in sertar de doua luni. Asa, si eu ce ar fi trebuit sa fac!? Sa dau fuga la birou si sa-i schimb titulatura din cabinet de avocat in spital de urgenta!?

A cauta un avocat cu o seara inaintea procesului e ca si cum ai cauta un caine surd cu care sa pleci la vanatoare!

Adeseori omul isi provoaca singur nenorocirile, dar e gata sa le numeasca ...soarta.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2012
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor gaspar gaspar platesc pensie alimentara si nu stiu de ce nam primit nici o hotarare jud sau alta anstitare mi sa facut retinere pe pensie si culmea trebuie sa plaresc din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta sotie - promisiune neonorata neversaynever neversaynever buna ziua,sa ma scuzati va rog ptr ca scriu ptr prima data.am divortat de sotie acum 2 ani,din casatorie rezultind un copil care are 12 ani acum.Problema este ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara klaudiadenisa klaudiadenisa #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-oam o mar problema is gravida in 8 luni cu un german eu trebuie sa nasc in romania deoarece statul german nu vrea sa mi faca asigurare sa ... (vezi toată discuția)