gaspartibi a scris:
eu am aflat de divort cand m-am dus sa vad de ce mi se retin bani din pensie asta se intampla prin 2010...
Si nu v-a trecut prin cap, la vremea aceea, sa cereti sfatul unui avocat!?
V-ati gandit abia alaltaieri sa intrebati pe un forum, pentru ca ...a fost mai frumoasa ziua de toamna a lui 2012 !? :-/
Putea fi declarat apel de la data comunicarii hotararii in vederea executarii silite! (de exemplu)
Se pot gasi solutii pentru orice situatie. Cu conditia sa nu intoarceti spatele oricarei probleme crezand ca lumea nu se va mai invarti daca incetati dvs. sa va uitati la ea, ci sa deschideti usa unui avocat cat mai repede cu putinta.
Poate ca sunt rautacioasa in aceasta dimineata, dar tocmai ce m-a sunat cineva aseara tarziu sa-mi ceara sa-l ajut pentru ca el are termen... pe o citatie pe care o tine in sertar de
doua luni. Asa, si eu ce ar fi trebuit sa fac!? Sa dau fuga la birou si sa-i schimb titulatura din cabinet de avocat in spital de urgenta!?
A cauta un avocat cu o seara inaintea procesului e ca si cum ai cauta un caine surd cu care sa pleci la vanatoare!
Adeseori omul isi provoaca singur nenorocirile, dar e gata sa le numeasca ...soarta.