avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat e valabil un antecontract de vanzare-cumparare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat e valabil un antecontract de vanzare-cumparare?

am cumparat o garsoniera de la un batranel. la notar a zis ca e singur si nu mai are pe nimeni..ca urmare el are 2 copii...inca nu am rezolvan nimic.ce as putea sa fac??
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 17:07, 7 Decembrie 2012
Este cel putin ciudat ca notarul a autentificat antecontractul in conditiile in care unul dintre proprietari era decedat si succesiunea nu a fost dezbatuta. Pentru a putea finaliza tranzactia, trebuie dezbatuta succesiunea dupa sotia vanzatorului, iar calitatea de mostenitori o au atat sotul, cat si copiii lor. Exista posibilitatea ca cei 2 copii sa renunte la succesiune (daca vor... pentru ca renuntarea este totala, nu pot renunta doar la garsoniera). Trebuie sa vorbiti cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract - santaj Gauthier Gauthier Buna dimineata. Mama mea a incheiat in anul 2006 un antecontract cu un batranel pentru cumpararea unei case. La semnarea antecontractului, mama mea i-a dat ... (vezi toată discuția)
Antecontract nerespectat ///// lipsa_id lipsa_id Salutare Am o problema, si intotdeauna cand v-am cerut ajutorul acesta a venit prompt din partea voastra, si va multumesc din nou pentru ... (vezi toată discuția)
Succesiune!!! xcarface xcarface As avea si eu o intrebare mama mea a murit acum 3 ani si vreau sa vand apartamentu singuri mostenitori sunt eu si tatal meu apartamentul e pe numele lu mama ... (vezi toată discuția)