avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de constituire a garantiei gestionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de constituire a garantiei gestionare

in ce masura un angajat care are functie de manipulant intr-un depozit de marfa este obligat sa semneze un contract de constituire a garantiei gestionare,contract in care se specifica ca intra in vigoare din momentul indeplinirii functiei de gestionar.
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 18:46, 3 Februarie 2009
Luati legatura cu un avocat. Incercati sa atacati acel contract pe motivul expus: presiune si amenintare.
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2009
Aurelian Cîcu, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! acum cativa ani, mai exact in 2019,m-am angajat la ... akavortex akavortex Salutare! Acum cativa ani, mai exact in 2019,m-am angajat la o firma pe postul de gestionar. In momentul angajarii mi s-a spus ca urmeaza lunar sa mi se ... (vezi toată discuția)
Garantie gestionar alexandra_ifrim alexandra_ifrim Buna ziua! Am semnat un contract de munca pe perioada determinata de trei luni pentru postul de [i]primitor distribuitor[/i], in data de 4 martie. Contractul ... (vezi toată discuția)
Gestionari - retinere din salariu vali121m vali121m Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns privind urmatoarea situatie: Avem mai multe puncte de lucru in tara si in total un numar de 7 gestionari,ce ... (vezi toată discuția)