avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Luare in evidenta autoturism la taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Luare in evidenta autoturism la taxe si impozite

Buna ziua! Am si eu o problema si as dori niste sfaturi.Am vandut un autoturism unei persoane din Bucuresti, eu fiind din Ploiesti si am incheiat un contract de vanzare/cumparare dupa care am scos masina de la mine din evidenta fiscala.Intre timp ne-am razgandit si mi-am luat masina inapoi restituindu-i banii acelei persoane.Acu eu vreau sa o iau in evidenta fiscala din nou dar pt acest demers mi s-a spus ca trebuie sa fac o declaratie la notar precum anulam contractul de vanzare/cumparare.Toate bune si frumoase am fost cu persoana respectiva la 5 notari si mi-au spus ca nu se baga niciunul.Acu eu nu inteleg care e logica pentru ca acel contract de vanzare/cumparare e un simplu formular.Am mai primit un sfat sa fac o declaratie de mana pe proprie raspundere ca mi s-a inapoiat autoturismul si eu restituindu-i suma de bani. Astept un raspuns. Stima!
Cel mai recent răspuns: Alexinnos , utilizator 17:28, 6 Decembrie 2012
Vin cu o veste buna, am rezolvat cu autoturismul,l-am luat inapoi in evidenta fiscala.Pana la urma a trebuit sa ma duc la un notar public in Ploiesti de unde sunt eu cu persoana careia ai vandusem autoturismul.In Bucuresti din 5 notari, niciunul nu facea declaratie de reziliere a contractului de vanzare/cumparare dar in Ploiesti am gasit si m-a costat 18 lei.Am fost cu acea declaratie si am depus dinnou dosarul.Stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu toate actele baciuiulian baciuiulian Buna ziua, Acum 1 an am vandut unei persoane un [b]WV Polo AVARIAT[/b] cu toate actele (talon si cartea masinii). Dansula spus ca repara masina, o pune pe ... (vezi toată discuția)
Cum radiez de la fisc un autoturism vandut, pentru care nu detin acte carmaciu carmaciu Am vandut in urma cu zece ani un autoturism unui cetatean, am mers cu el la primarie ca sa inregistram autoturismul pe numele lui. Era coada, asa ca l-am lasat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)